הרופא שלי אמרמישהו יודע איך אפשר להדביק בינתיים כתר זמני שנפל
אין אפשרות להגיע למרפאה עד שבוע הבא
באיזה דבק הרופא משתמש?
האם יש דבק שאפשר להשתמש בו?
תודה
מעניין, כשהוא הדביק לי את זה היה ריח חריף של דבק 3 שניות (משוגע לשעבר...)זה חומר שלא רעיל,
כשחיכיתי 3 ימים היו צריכים השחזה מחדש אחרי שכבר לקחו מידות לכתר קבוע.לא חייבים להדביק מיד, אפשר לחכות עד שבוע הבא
כשלי היה כתר זמני ובאתי להדביק בפעם השלישית אמר לי הרופא שזה לא חובה- זה יותר נח ויותר יפה, אבל אפשר לחכות עד לתור הבא (היה לאחר שבועיים- שלושה)
אכן לוקח 3 דקותלפעמים זה לא עניין של יופי, אלא של כאב
ומעניין למה א"א לבוא למרפאה עד שבוע הבא?
המרפאה סגורה?
כי זה בדיוק 3 דקות ההדבקה הזאת ואמורים לכאורה לתת לך את זה בין התורים
אם כבר לקחו מידות לכתר קבוע. צריך להדביק מהר.לא חייבים להדביק מיד, אפשר לחכות עד שבוע הבא
כשלי היה כתר זמני ובאתי להדביק בפעם השלישית אמר לי הרופא שזה לא חובה- זה יותר נח ויותר יפה, אבל אפשר לחכות עד לתור הבא (היה לאחר שבועיים- שלושה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: