דרוש מידע שאלה חשובה: שואב/שוטף רובוטי, האם אתם מפעילים רק בהפעלה מיידית או עם השהיה לשעה מסויימת?

יראת גאולה

משתמש מקצוען
זו השאלה, האם באמת למעשה אנשים מפעילים לשעה קבועה
או שזו אפשרות קיימת, אבל למעשה לא כל כך משתמשים בה, מכל מיני סיבות
לדעתי ההבדל הוא בסוג האוכלוסייה.
מי שיש לו אפליקציה ובבית יש ווייפיי - אני משערת שהוא מפעיל בהפעלה קבועה לאמצע הלילה או בבוקר כשאין אף אחד בבית.
מן הסתם כאן יש יותר אוכלוסייה שאין לה אפליקציה / ווייפיי...
בפועל אנחנו שייכים לאוכלוסיה הזו, ולכן 'נאלצים' להפעיל בהפעלה מיידית, למרות שלפעמים הייתי רוצה להפעיל לזמן שלא אהיה בבית. (לפעמים אני מפעילה מיד לפני שיוצאים מהבית. לכן ברור לי שלו יכולתי הייתי מפעילה לזמן שאני לא בבית).

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
לדעתי ההבדל הוא בסוג האוכלוסייה.
מי שיש לו אפליקציה ובבית יש ווייפיי - אני משערת שהוא מפעיל בהפעלה קבועה לאמצע הלילה או בבוקר כשאין אף אחד בבית.
מן הסתם כאן יש יותר אוכלוסייה שאין לה אפליקציה / ווייפיי...
בפועל אנחנו שייכים לאוכלוסיה הזו, ולכן 'נאלצים' להפעיל בהפעלה מיידית, למרות שלפעמים הייתי רוצה להפעיל לזמן שלא אהיה בבית. (לפעמים אני מפעילה מיד לפני שיוצאים מהבית. לכן ברור לי שלו יכולתי הייתי מפעילה לזמן שאני לא בבית).
תשובה מדוייקת.

מכירים אולי מישהו שכן מפעיל עם השהיה?
אני לא מכירה (למרות שזה לא אומר כלום...)
היתה לי פעם אופציה להגדיר משהו קבוע אבל האפליקציה היתה ממש מסובכת ולא נוחה לתפעול כך שלא הצלחתי. יכול להיות שיש מכשירים יותר ידידותיים.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה