חיים דוביד
משתמש סופר מקצוען
אני שואל כי זה נפק"מ להלכה מסויימת
אודה מאוד לעונים
אודה מאוד לעונים
זו השאלה, האם באמת למעשה אנשים מפעילים לשעה קבועהאני מפעילה רק בהפעלה מיידית.
למי שיש אפליקציה, מפעיל לשעה קבועה באמצע הלילה למשל.
לדעתי ההבדל הוא בסוג האוכלוסייה.זו השאלה, האם באמת למעשה אנשים מפעילים לשעה קבועה
או שזו אפשרות קיימת, אבל למעשה לא כל כך משתמשים בה, מכל מיני סיבות
תשובה מדוייקת.לדעתי ההבדל הוא בסוג האוכלוסייה.
מי שיש לו אפליקציה ובבית יש ווייפיי - אני משערת שהוא מפעיל בהפעלה קבועה לאמצע הלילה או בבוקר כשאין אף אחד בבית.
מן הסתם כאן יש יותר אוכלוסייה שאין לה אפליקציה / ווייפיי...
בפועל אנחנו שייכים לאוכלוסיה הזו, ולכן 'נאלצים' להפעיל בהפעלה מיידית, למרות שלפעמים הייתי רוצה להפעיל לזמן שלא אהיה בבית. (לפעמים אני מפעילה מיד לפני שיוצאים מהבית. לכן ברור לי שלו יכולתי הייתי מפעילה לזמן שאני לא בבית).
אני לא מכירה (למרות שזה לא אומר כלום...)מכירים אולי מישהו שכן מפעיל עם השהיה?
כל ערב שבת מכבים אותואני. כל יום בשעה קבועה בבוקר כשאנחנו כבר לא כאן. הוא יוצא לסיבוב
שמה אותו בימי חול. ראשון עד חמישי. שישי שבת הוא נחכל ערב שבת מכבים אותו
או שמראש הוא מובנה לעבוד רק בימי חול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: