דגים שאלה בקשר לדג סלמון ---

לימונענע

משתמש צעיר
ידוע שיש הבדל בין סלמון טרי לקפוא, בטעם ובבריאות.
אבל האם זה משנה אם אני קונה קפוא או קונה טרי ואז מקפיאה?
יש הבדל בטעם? בערכים התזונתיים?
אשמח לקבל תשובות....
 

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כמה צפיות ,ואין תגובה
מפתיע !!!!
אני שמעתי שבכל זאת הטרי שמוקפא בבית הוא יותר טעים ממה שנקנה קפוא
אבל לא למידי הרבה זמן, אחרי כמה שבועות זה כבר לא אותו טעם.
 

שקדי

משתמש מקצוען
אני לא יודעת אם זה אותו הדבר, אבל מסתבר שכן. בחנות בשר הסבירו לי פעם שהקפאת העופות וכו' נעשית באופן אחר מאשר בבית (מקפיא הרבה יותר קר ומהיר), ומכאן נובע ההבדל בין עופות טריים לשאינם.
 

רץ לבן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אבל בטרי יש לשים לב שהוא אכן "טרי"
הוא מתקלקל הרבה יותר מהר, כי הקפוא מוקפא מהר יחסית בפס יצור, ולכן עמיד יותר.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פעם חשבתיש אין הבדל והקפדתי שיהיה טרי כל שבוע,
ממש לאחרונה גיליתי שההקפאה בבית שונה מההקפאה בחנות וזה הרבה יותר טעים ועסיסי דג טרי שהוקפא בבית מדג שקנו קפוא.
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני שמעתי מחברה שלי שהיא שפית ידועה שבתכלס אין הבדל מהותי ממש בן הטרי לקפוא, ההבדל הוא- איך אתם מתעסקים עם הדג הזה...
זה קצת כמו בשר. בישול/ אפייה נכונה, תיבול מדויק והתעסקות מדויקת- תדבר בעד עצמה ותביא את התוצר הטעים ביותר.
לטרי- בעייני... יש טעם יותר "דגי" כזה, מודגש. הדג מאוד טרי ונמס בפה, וזה נותן תוצאה נפלאה למי שאוהב להרגיש את הטעם הזה...
אני אוהבת שהדג הוא פחות "דג", אלא שיהיה לו משהו יציב יותר, כמו בשר כזה... מקווה שהובנתי (אני לא אוהבת סושי למשל...אולי זה יסביר..)
לשיקולך:)
 

chayasl

משתמש סופר מקצוען
אני שמעתי מחברה שלי שהיא שפית ידועה שבתכלס אין הבדל מהותי ממש בן הטרי לקפוא, ההבדל הוא- איך אתם מתעסקים עם הדג הזה...
זה קצת כמו בשר. בישול/ אפייה נכונה, תיבול מדויק והתעסקות מדויקת- תדבר בעד עצמה ותביא את התוצר הטעים ביותר.
לטרי- בעייני... יש טעם יותר "דגי" כזה, מודגש. הדג מאוד טרי ונמס בפה, וזה נותן תוצאה נפלאה למי שאוהב להרגיש את הטעם הזה...
אני אוהבת שהדג הוא פחות "דג", אלא שיהיה לו משהו יציב יותר, כמו בשר כזה... מקווה שהובנתי (אני לא אוהבת סושי למשל...אולי זה יסביר..)
לשיקולך:)
יש הבדל מהותי ביותר בין קפוא לטרי
אותו מתכון, אותה התעסקות אותו בישול, יניבו תוצאות שונות בין הדגים
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שמעתי מחברה שלי שהיא שפית ידועה שבתכלס אין הבדל מהותי ממש בן הטרי לקפוא, ההבדל הוא- איך אתם מתעסקים עם הדג הזה...
זה קצת כמו בשר. בישול/ אפייה נכונה, תיבול מדויק והתעסקות מדויקת- תדבר בעד עצמה ותביא את התוצר הטעים ביותר.
לטרי- בעייני... יש טעם יותר "דגי" כזה, מודגש. הדג מאוד טרי ונמס בפה, וזה נותן תוצאה נפלאה למי שאוהב להרגיש את הטעם הזה...
אני אוהבת שהדג הוא פחות "דג", אלא שיהיה לו משהו יציב יותר, כמו בשר כזה... מקווה שהובנתי (אני לא אוהבת סושי למשל...אולי זה יסביר..)
לשיקולך:)
מהנסיון שלי אני לא מסכימה עם זה.
 

רבקה אנשין

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אני שמעתי פעם ממוכר בחנות דגים שמדובר ב2 סוגי דגים
הקפוא שונה מהטרי ואת הצבע מוסיפים לו באופן מלאכותי,
מה שמסביר את ההבדל בין לקנות קפוא, לבין לקנות טרי ולהקפיא בבית (שזה הרבה יותר איכותי)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה