כנ"לאני שמעתי שבכל זאת הטרי שמוקפא בבית הוא יותר טעים ממה שנקנה קפוא
כנ"ל...כמה צפיות ,ואין תגובה
מפתיע !!!!
אני שמעתי שבכל זאת הטרי שמוקפא בבית הוא יותר טעים ממה שנקנה קפוא
אבל לא למידי הרבה זמן, אחרי כמה שבועות זה כבר לא אותו טעם.
יש הבדל מהותי ביותר בין קפוא לטריאני שמעתי מחברה שלי שהיא שפית ידועה שבתכלס אין הבדל מהותי ממש בן הטרי לקפוא, ההבדל הוא- איך אתם מתעסקים עם הדג הזה...
זה קצת כמו בשר. בישול/ אפייה נכונה, תיבול מדויק והתעסקות מדויקת- תדבר בעד עצמה ותביא את התוצר הטעים ביותר.
לטרי- בעייני... יש טעם יותר "דגי" כזה, מודגש. הדג מאוד טרי ונמס בפה, וזה נותן תוצאה נפלאה למי שאוהב להרגיש את הטעם הזה...
אני אוהבת שהדג הוא פחות "דג", אלא שיהיה לו משהו יציב יותר, כמו בשר כזה... מקווה שהובנתי (אני לא אוהבת סושי למשל...אולי זה יסביר..)
לשיקולך
מהנסיון שלי אני לא מסכימה עם זה.אני שמעתי מחברה שלי שהיא שפית ידועה שבתכלס אין הבדל מהותי ממש בן הטרי לקפוא, ההבדל הוא- איך אתם מתעסקים עם הדג הזה...
זה קצת כמו בשר. בישול/ אפייה נכונה, תיבול מדויק והתעסקות מדויקת- תדבר בעד עצמה ותביא את התוצר הטעים ביותר.
לטרי- בעייני... יש טעם יותר "דגי" כזה, מודגש. הדג מאוד טרי ונמס בפה, וזה נותן תוצאה נפלאה למי שאוהב להרגיש את הטעם הזה...
אני אוהבת שהדג הוא פחות "דג", אלא שיהיה לו משהו יציב יותר, כמו בשר כזה... מקווה שהובנתי (אני לא אוהבת סושי למשל...אולי זה יסביר..)
לשיקולך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: