נכתב ע"י תרצה;747422:(בלי הכותרת של חברת הביטוח, כמובן)
נכתב ע"י דבורה שוורץ;747428:למכור או לא למכור? - הכל לפי המנהג, מותר למכור חמץ גמור ממש. כל רשתות השיווק מוכרות חמץ גמור ואח''כ אנחנו קונים את זה.
נכתב ע"י bbr;747427:וואוו תודה רבה
פשוט במקום
אני יוסיף טיפ שאני עושה כבר כמה שנים וממש ממש עוזר בהתארגנות.
כשאני אורזת את כלי הפסח אני שמה על השולחן במטבח דף ועט ורושמת תוך כדי את הדברים שיש ואת הדברים שצריך לקנות (גם מוצרים של אוכל וגם ציוד למטבח) לשנה הבאה וכמויות, לדוגמא כמה תבניות ביצים, עוגיות לילדים, שמן, איזה תבלינים צריך, ועוד ועוד, ובערב פסח אני קונה לפי הרשימות וזה מאוד מאוד עוזר.
פסח כשר ושמח
והעיקר תכניסו ברוגע...
זה נכון מצד אחד, ומצד שני המכירה שלהם פחות רצינית. הם לא באמת מתכוונים למכור את הדברים. אני יודעת על רב ידוע שאומר שעדיף למכור בבית חמץ גמור ולאכול אותו אחרי פסח מאשר לקנות אחרי פסח מהחנות. בקיצור - דעות שונות.נכתב ע"י ישראלה;747469:רשתות שיווק שיש להם הפסד מרובה זה משהו אחר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: