דרוש מידע רק אני גיליתי היום את אמריקה? (צ'אט במייל)

צנונית

משתמש מקצוען
עד היום כשהשתמשתי בצ'אט החדש, עברתי בצד ימין מחלונית צ'אט לחלונית דואר, הלוך חזור ושוב.
רק אתמול גיליתי שאפשר לפתוח את הצ'אט בחלון ממוזער בתוך המייל, כמו שהיה בישן (כמעט). כמובן שזה הרבה יותר נוח וידידותי מלעבור כל פעם לשונית.
אז אם אני בכ"ז לא היחידה ועזרתי לעוד מישהו בגילוי המרעיש - בכיף.
(ולא כדאי לכם ללייק, כי אז כולם יידעו שאתם גם סתומים כמוני שלא ידעתם את זה עד היום....;))

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
וסתם לתוספת, אפשר להגדיר גם שזה יקפוץ כל פעם שיש הודעה חדשה, (כמו בישן) אם לא ידעתם...

הודיה בן חיים

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אפשר גם לפתוח את הישן בכרטיסיה נפרדת.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
קופצת על האשכול, מאז הצ'אט החדש, סיוטטטטטטט.
כל הודעה שאני כותבת, לוקח לה לפחות דקה לעבור.
כל הזמן נכתב 'כשל בצ'אט'.
התגובות שנענות לי, מגיעות גם מאוחר, ואז יש בלגן עם ההודעות. לא ברור מי ענה למה...

יש מזדהים?

צנונית

משתמש מקצוען
בטח מזדהים. העם איתך.
לא הבנתי למה כביכול משדרגים משהו, ועושים אותו יותר דפוק בעצם (לדוג' זה שלא רואים מי כתב מה- בשני צבעים, או בשני צדדים, הכל אחד מתחת לשני ואת קוראת את הטקסט: צנונית 20 דקות חזרתי מקודם מה רצית?)
אין איזה שירות לקוחות לג'ימייל?

ק'סניק

משתמש מקצוען
עד היום כשהשתמשתי בצ'אט החדש, עברתי בצד ימין מחלונית צ'אט לחלונית דואר, הלוך חזור ושוב.
רק אתמול גיליתי שאפשר לפתוח את הצ'אט בחלון ממוזער בתוך המייל, כמו שהיה בישן (כמעט). כמובן שזה הרבה יותר נוח וידידותי מלעבור כל פעם לשונית.
אז אם אני בכ"ז לא היחידה ועזרתי לעוד מישהו בגילוי המרעיש - בכיף.
(ולא כדאי לכם ללייק, כי אז כולם יידעו שאתם גם סתומים כמוני שלא ידעתם את זה עד היום....;))
תכל'ס לא גילית את בגילוי המרעיש...
אולי אנחנו באמת סתומים...;);)

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
גם במרחבים משותפים - במקום שתפתח תיבת שיח על כל העמוד, אפשר להקטין לגודל של צאט רגיל
בלחצן העליון השמאלי הזה:
1663099128885.png

ילילי

משתמש מקצוען
מאוד קשה לגלול להודעות למעלה בגרסה הקודמת,
ובהודעות ארוכות הרבה יותר נוח הגרסה החדשה,
וגם אם את באמצע לכתוב מייל זה לא קופץ לך חלון כמו בגרסה הקודמת,
בקיצור צריך להסתכל גם על הדברים החיוביים בגרסה החדשה

צנונית

משתמש מקצוען
איך עושים את זה?

תכל'ס לא גילית את בגילוי המרעיש...
אולי אנחנו באמת סתומים...;);)

עומדים עם הסמן של העכבר בצד ימין על CHAT בלי לבחור- ואז מרחפת הרשימה של הצ'אטים.
עוברים עם הסמן- בלי ללחוץ, עד לשם המבוקש, ואז מרחף ריבוע קטן עם ריבוע עוד יותר קטן בפנים צבוע. לוחצים עליו והחלון נפתח במייל.
כשממזערים- נהיה עיגול קטן בצד ימין של המתכתב, וכשעומדים עליו עם הסמן, שוב מרחף הסימון של הריבוע.

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מרחבים משותפים - קבוצה
צ'אט - אדם בודד

קוויק

משתמש מקצוען
מנצלת את האשכול לשאלה אחרת: איך מגדירים שייראו למטה מי כבר קרא את ההודעה?
בצאטים של הרבה משתתפים, אי אפשר

ממש מתסכל, לא רואים את הנראה לאחרונה, אי אפשר לראות במרוכז מי מקוון באותו רגע, עד שההודעות קופצות הם כל הזמן זזות למעלה למטה וצריך עם העכבר להוריד כדי לראות את ההודעה האחרונה, כשקופץ לי צאט משותף הוא קופץ לבן וצריך לעשות סינון כדי לראות מה רשמו. לא נחמד בעליל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה