את האתר כלומר יש לי רקע מעבר צבעים באתר ואני רוצה לשים עליון סרטון שבנוי ממחשב ואני רוצה שיראו רק את המחשב ולא את הלבן שמסביבנכתב ע"י riki;136664:ומה אמורים לראות מתחת לשקוף???
נכתב ע"י sh770ch;198345:האפשרות קיימת, אולם נתמכת רק ע"י דפדפני Explorer.
כדי ליצור סרט כזה יש לבחור את חלון אופציות ה- HTML ב- Publish Settings, ולהגדיר :
Window Mode = Transparent Windowless
נכתב ע"י oeoaio;271542:שלום,
האם כיום האפשרות הזו קיימת גם עבור פיירפוקס ועבור כרום? באקספלורר זה עובד יפה, הרקע השקוף מעל שכבה תחתונה כהה יותר אבל בפיירפטקס ובכרום, התגית WMOD לפלאש לא עובדת והרקע השקוף העליון כאילו נבלע בתוך השכבה התחתונה הכהה יותר.
אשמח לעצות
נכתב ע"י ml;220776:נדמה שדבר דומה, היה באתר של מפלגת העבודה. שתוך כדי גלישה נכנס לאתר ברק ודיבר, בעוד שאין מסביבו כלום. ממש אפקט יפה, ותהיתי ביני לבין עצמי איך עושים זאת.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: