אם מחפשים ריצוף מלבד אינסייד יש גם את טפולסקי שיש להם גם דברים יפים ומיוחדיםיש חנות מומלצת בירושלים?
משפט גאוני, אהבתי.אני ממליץ על מבריק בלבד משי הנקיון קשה יותר הכתמים נדבקים יותר אבל הכל ענין של טעם
אני ממליץ לבחור ריצוף שאוהבים ומתחברים בלבד ולא בגלל שהוא פרקטי יותר .כי עדיף לחיות במקום שאתה אוהב מאשר לנוח במקום שאתה פחות אוהב
חדש מעכשיו (המשפט)האמת שגם אני נהנתי כי הייתי בסרט הזה ולקח לי לבחור ריצוף כמעט שנהמשפט גאוני, אהבתי.
יש לך המלצה על חנות שווה באיזור ירושלים?
80 על 80 זה קטן היום, כנ"ל 100 על 100.מתלבט בין 80 על 80 שזה קלאסי לבין 100 על 100 שזה אולי גדול מידי
לדעתי סלון מטבח 100*100 או אפילו גדול יותר אם הסלון מרובע ומכובד יחסית
היום הרבה עושים 120 על 120זה לא מקטין את הבית?
איזה גודל מקובל, ומה המחירים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: