התייעצות רצפת את הבית לאחרונה? אשמח לעזרה...

בת שבע ר.

משתמש רשום
אם רצפת את הבית לאחרונה אשמח לקבל טיפים ועיצות על איזה ריצוף ללכת,
מה שחשוב לי ריצוף בהיר ופרקטי,
אם יש מישהי שהחליפה ריצוף בבית ונהנית ממנו (מבחינת פרקטיות) אשמח לקבל מספר דגם ושם של חנות שבו היא קנתה,
תזכו למצוות!

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מבחינת פרקטיקה ככל שהריצוף פחות חלק מבחינת הדוגמאות שלו הוא הרבה יותר פרקטי.
אני לקחתי ריצוף משי מדוגם יחסית וגם אחרי שבת קיץ על כל שלל כתמי הרצפה שבה הבית לא נראה מלוכלך.

יודי יהודה

משתמש פעיל
אני ממליץ על מבריק בלבד משי הנקיון קשה יותר הכתמים נדבקים יותר אבל הכל ענין של טעם
אני ממליץ לבחור ריצוף שאוהבים ומתחברים בלבד ולא בגלל שהוא פרקטי יותר .כי עדיף לחיות במקום שאתה אוהב מאשר לנוח במקום שאתה פחות אוהב

מבקר המגזר

משתמש חדש
אני ממליץ על מבריק בלבד משי הנקיון קשה יותר הכתמים נדבקים יותר אבל הכל ענין של טעם
אני ממליץ לבחור ריצוף שאוהבים ומתחברים בלבד ולא בגלל שהוא פרקטי יותר .כי עדיף לחיות במקום שאתה אוהב מאשר לנוח במקום שאתה פחות אוהב
משפט גאוני, אהבתי.
יש לך המלצה על חנות שווה באיזור ירושלים?

יודי יהודה

משתמש פעיל
אני יחלק לך.דמוי פרקט שנותן הרגשה טבעית זה משהו שירגיש את הריח של העץ את הצבע ואת זה המקום היחיד שיש זה טפולסקי וזה איטלקי גודל 20*120 זה לדעתי מושלם מחינת פרקט שאר הדברים יש לכל אחד דברים אחרים דומים וזהים לכן צריך לבצע סבב ולראות

כי הכל שלו...

משתמש חדש
כדאי לקחת בחשבון,
שכמה שמבריק יפה ונוצץ,
הוא מאוד מסוכן להחלקה,
טיפה מים על הרצפה וישר הילדים מחליקים...
כדאי מאוד לקחת בחשבון...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה