חפשתי להשבת משהו חגיגי וחדש יחסית, שעומד בסטנדרטים של גיסתי (זית כן, קנולה לא, בלי עמילן וכו'). שבת של חורף אחרי הכל.
באתי עם זה. השילוב של הכרובית בטחינה נותן קריספיות מיוחד, השילוב של החרדל עם הטריקי נותן מתיקות חריפה מעודנת, משתלב יפה עם הרצועות בצל, לא סיימתי ממש את אידוי הנוזלים כי לקחתי בחשבון גם את השהות על הפלטה. יש כאן טריק, שאפשר לכסות בצורה כזו שגם יצאו אדים.
רצועות חזה חתוכות
2 בצלים גדולים לרצועות
כף חרדל
3 כפות טריקי
חצי גביע כרובית בטחינה
חצי כוס מים
שמן זית
חותכים רצועות שמים שמן זית. מערבבים את המים עם הרחדל וטריקי עם הכרובית בטחינה.
משרים את התרצעות חזה בתערובת. חצי שעה כזה אפש גם פחות.
אחרי ההשריה מערבבים את הבצל.
מסכים עם מכסה , שפתוח קצת בצד כמו התמונה.
15 שעה עם מכסה עוד 5 דקות בלי מכסה 180 מעלות. לחמם מראש
באתי עם זה. השילוב של הכרובית בטחינה נותן קריספיות מיוחד, השילוב של החרדל עם הטריקי נותן מתיקות חריפה מעודנת, משתלב יפה עם הרצועות בצל, לא סיימתי ממש את אידוי הנוזלים כי לקחתי בחשבון גם את השהות על הפלטה. יש כאן טריק, שאפשר לכסות בצורה כזו שגם יצאו אדים.
רצועות חזה חתוכות
2 בצלים גדולים לרצועות
כף חרדל
3 כפות טריקי
חצי גביע כרובית בטחינה
חצי כוס מים
שמן זית
חותכים רצועות שמים שמן זית. מערבבים את המים עם הרחדל וטריקי עם הכרובית בטחינה.
משרים את התרצעות חזה בתערובת. חצי שעה כזה אפש גם פחות.
אחרי ההשריה מערבבים את הבצל.
מסכים עם מכסה , שפתוח קצת בצד כמו התמונה.
15 שעה עם מכסה עוד 5 דקות בלי מכסה 180 מעלות. לחמם מראש