דרוש מידע רעיונות ליוזמות עסקיות

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אשמח מאוד ממי שעלה בראשו יוזמה עסקית כל שהיא, בין אם לפתיחת עסק / הקמת אתר / עיתון וכו', שיכתבו את זה כאן.
בתור אדם יוזמתי, יצירתי וביצועי, אני ממש אשמח לשמוע יוזמות שעלו לאנשים בראש ולנסות להוציאם לפועל, גם רעיונות שדורשים השקעה אשמח לשמוע.
וכן, כאלה שיש להם איזה מיזם ומחפשים מישהו שירים אותו או שזמנם אינם מאפשר זאת וכו' גם כן יכול להיות טוב.

תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מישהו? משהו?

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
ומה יצא למי שהציע רעיון טוב?

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ומה יצא למי שהציע רעיון טוב?
מה יצא לו?
אם זה מישהו שיש לו רעיון שעלה לו בראש ואין לו בעיה (כלומר הוא לא הולך להתעסק בזה), אשמח שיעלה את זה אולי אני ילך עם זה הלאה, ואם זה מישהו שיש לו מיזם ומחפש מישהו שיוכל לקדם את זה, אז אני יכול כזה(כמובן שתלוי מה וכו').
ככלל, מי שיש לו מיזם שחשב עליו ומעוניין לשתף את זה פה יתקבל בברכה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה