דרוש מתכון רעיונות להרינג לקידוש?

a.a.

משתמש חדש
קידוש לעשרות אנשים, כשבמרכזו 2-3 סלטי הרינג.
מדובר ב"מבינים" בתחום.
אשמח להמלצות / רעיונות חדשים?!
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
בשביל עזרה צריך פרטים..
סלט = עם בצל מיונז חרדל
או איך להגיש הרינג יפה ואסטטי?
אתה רוצה להכין לבד?
 

a.a.

משתמש חדש
להכין לבד, סלטי הרינג.
את הקלאסי של מיונז חרדל וכן ירקות / חריף / מכירים.
אם יש איזה שילוב או תיבול מרענן יכול להיות מעניין.
כל כיוון או רעיון בנושא יתקבל בברכה.

תודה רבה
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
להכין לבד, סלטי הרינג.
את הקלאסי של מיונז חרדל וכן ירקות / חריף / מכירים.
אם יש איזה שילוב או תיבול מרענן יכול להיות מעניין.
כל כיוון או רעיון בנושא יתקבל בברכה.

תודה רבה
צר לי
לא מכיר מעבר לסלטים הקלסיים
 

מאיר530

משתמש פעיל
סלמון מעושן חתוך לחתיכות קטנות בגול של שקדי מרק לערבב עם בצל ומיונז ותבלינים לפי הטעם מושרה יחד 3 ימים יוצא מעדן
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
קוביות בצל, פלפלים ב3 צבעים, זיתים שחורים. וכמובן קוביות הערינג.
מלח, פלפל, שמן.
הכנתי השבוע לאירוע:
IMG-20211102-WA0018.jpeg
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
קוביות בצל, פלפלים ב3 צבעים, זיתים שחורים. וכמובן קוביות הערינג.
מלח, פלפל, שמן.
הכנתי השבוע לאירוע:צפה בקובץ המצורף 997842
יאאמי זה נראה טוב
מכינים ומגישים או נותנים 'לנוח' כמה ימים במקרר?
פלפל שמן ברור, גם מלח? המליחות של הדג לא מספיק

פעם הייתי קונה דג שלם עם הראש...
ומפלט אותו לבד בבית הם כ'כ מלוחים שהייתי משרה אותם במים ומחליף כל כמה שעות
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

צפוני אבוד

משתמש מקצוען
אוסיף 2 מתכונים שלי
כמובן לשפוך את השמן שמגיע עם הדג,
לחתוך לרצועות דקות בעובי בערך חצי אצבע.
מתכון ראשון:
בצל חתוך לרצועות או קוביות, אני מעדיך רצועות של חצי בצל. לשים בשפע כי בסוך אנשים אוכלים גם את הבצל לבד.
תבלין גריל בשר, כמות מכובדת שיצבע אח"כ את השמן והדגים.
פלפל אנגלי,
זיתים שחורים וירוקים חתוכים דק,
פלפל שחור גרוס.
שמן שמכסה את הכל.
כמו שכבר כתבו כדאי להכין 3 ימים קודם, אל גם אם מכינים ביום שישי יוצא לא רע.
מתכון שני:
בצל כנ"ל,
תבלין טוסקנה, [יש בתבלין הרבה מלח אז לא לשים מידי הרבה כי הדג יהיה מלוח מידי]
זרעי חרדל,
מעט מיץ לימון.
 

וילה בצפת

משתמש פעיל
שלום וברכה.
אנחנו מתכננים לערוך קידוש בשבועות הקרובים ויש לנו קופסא גדולה של דג מלוח כשר כמובן והיינו רוצים להכין כמה סוגים
מחפשים מתכונים טובים מאוד לא הפשוטים אותם כולם מכירים
מי שיודע מניסיון אישי על מתכונים טובים באמת נשמח אם יכתוב לנו פה כמה שיותר
תודה רבה
 

יודעלה

משתמש מקצוען
בשבוע האחרון ראיתי מתכון על הרינג מטוגן.
לא עניין אותי כ"כ להבין איך בדיוק מטגנים את זה אלא האם מישהו כאן חושב שיש לזה היתכנות.
מה אתם אומרים ?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
בשבוע האחרון ראיתי מתכון על הרינג מטוגן.
לא עניין אותי כ"כ להבין איך בדיוק מטגנים את זה אלא האם מישהו כאן חושב שיש לזה היתכנות.
מה אתם אומרים ?
מה יש להגיד..
הדג הזה לא גדל בים המלח...
הוא לא מלוח במקור
אפשר לקנות מטיאס שלם עם הקרביים לנקות בבית את התוכן ולטגן עם קמח או לבשל ברוטב כמו כל דג אחר
יוצאים רוסיה מאוד אוהבים לקנות אותם שלמים ןלהפוך אותם למעדנים לבד בבית
 

saralulu

משתמש מקצוען
מה כבר יכול להיות סודי בדג מלוח..:unsure:
לא סודי בכלל, רק שלא בא לי לפרסם כאן כתובת מייל של אחד שיש לו מעדניה ואין לו בעיה לתת מתכונים טובים (רק על השורה הזו אני עתידה לקבל הצפת פניות :) )
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה