עזרה רעיון לתחפושת לילד בן שנה

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני רוצה לחפש את הבן שלי, בן שנה, לתחפושת חמודה, אבל שלא תציק לו... מה שאומר שהתחפושת צריכה להתבסס על בגד נעים ללא כובע/קשת/או כל אביזר שמלבישים על הראש כי הוא לא אוהב בכלל בכלל דברים על הראש.
יש רעיונות? עדיפות גדולה לתחפושת שניתן לקנות או לחילופין להשאיל ממישהי שיש לה.
תודה רבה!!

MACHAK

משתמש מקצוען
יש בשילב בגדי תחפושת מתוקים מאד של חיות

בחנויות הפוטו יש גופיות להדפסה את יכולה משהו כמו חבילת סוכר או כל דבר אחר שקשור לתחפושת של אחיו.

אפשר מכנס חום וחולצה חומה ולצייר על הפנים שלו קוף או חתול.

והכי טוב- הוא לא חייב להתחפש אם לא נח לו גם ככה רב היום הם לא מחופשים זה רק לחמש דקות הראשונות אז שימי איזה כובע חמוד והוא יוריד - זה אשמתו :)

מג'

משתמש מקצוען
רעיונות יש הרבה..
אני חפשצי לבבמה אוסם והשנה אני מחפשת סט (שנה ושמונה ושבעה חודשים) למלח ומלחית (בים...) תחפושת ממש נוחה לתינוקות כי זה עם תיקתקים...

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@MACHAK תודה רבה! ואני יודעת שהוא לא חייב להתחפש אבל בסוף כן בא לי לתת לו איזה תחפושת קלילה אם אני אמצא משהו שנח לו.
@מג' אולי לך יש הרבה רעיונות, אבל אצלי המח יבש מכל רעיון :) במבה אוסם- זה מורכב להכין, אני מניחה, אז אין לי אפשרות, ומלח בים זה רעיון שאולי אם אני אמצא אני אחפש לזה, יש לך אולי עוד רעיונות לתרום לי?

מג'

משתמש מקצוען
אני מתכונת לומר שיש המון תחפושות של חיות חמודות ..
יש ברגפיק מדפיסים גופיות עפ סט כובע לתחפושת של בונבון, או סוכר בכמות גבוהה זה ממש חמוד ומאוד נוח. (אפשר להזמין דרך המייל)

efic18

משתמש סופר מקצוען
אני מחפשת את בן השנה שלי לצוללן - משו כזה בערך...
1583395494336.png

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
efic18
רעיון ממש מוצלח!!
איך אפשר לשים את המשקפי צלילה לא על הראש אבל שכן יראו את הרעיון?

efic18

משתמש סופר מקצוען
אני מתכננת להדביק אותם על כובע צמוד שחור...
לכובעים הבן שלי לא מתנגד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה