בס"ד
שלום לכל חובבות האפיה למינהן...
אני צריכה רעיון לשנוי מרכיב מסוים,
יש לי מתכוןן למנה אחרונה- גלידה מסוימת שבשעת ההגשה שמים מעט "דובדבנים בתחמיץ"
זה מאד מוסיף הטעם החמוץ,
הבעיה שלא ראיתי את הדבר הנ"ל בהכשר מהודר,
יש למישהי רעיון מה אפשר לשים במקום שיתן את אותו רעיון של שילוב הטעמים בין החמוץ למתוק?! או שישבור קצת את הטעם המתוק?
שלום לכל חובבות האפיה למינהן...
אני צריכה רעיון לשנוי מרכיב מסוים,
יש לי מתכוןן למנה אחרונה- גלידה מסוימת שבשעת ההגשה שמים מעט "דובדבנים בתחמיץ"
זה מאד מוסיף הטעם החמוץ,
הבעיה שלא ראיתי את הדבר הנ"ל בהכשר מהודר,
יש למישהי רעיון מה אפשר לשים במקום שיתן את אותו רעיון של שילוב הטעמים בין החמוץ למתוק?! או שישבור קצת את הטעם המתוק?