אפשר להשקיע את זה במיזם שלי - ׳חשבון בנק׳.מחפש רעיון מה אפשר לעשות עם כמה עשרות אלפי שקלים..''' משהו שבאמת שווה..'''.........
אם באמת ככה נראה הכסף שלנו .. אז למה אנשים עובדים כזה קשה ...בשביל לשמור למה .חייב להיות איזה דבר שלזה עובדים כל היום.......אם יש משהו שיש כן איזה דבר רווחי ישמח לשמוע....אפשר להשקיע את זה במיזם שלי - ׳חשבון בנק׳.
אני אתן לכם חשבון בנק, אתם תפקידו, וכל כמה ימים - אשלח לכם מיילים שבהם יהיה כתוב שאני חייב לכם טובות הנאה כלשהן בזכות הכסף שהשקעתם אצלי במיזם. בתוך שנה בערך, אני אפסיק לענות לטלפונים - ואתם תתחילו לחפש אותי בקדחתנות ללא הועיל, כי אפילו את השם המלא שלי אתם לא מכירים.
תוכלו גם לבצע את אותו הסדר מול אדם אחר, שיציע לכם בדיוק את אותו הסדר - רק בתוספת מילים מקצועיות כמו ׳השקעה׳, ׳סטארטאפ,׳ ׳חזון׳, ׳קונצרן׳, ועוד מילים רבות כיוצא בהן. ההסדר יישמר בדיוק באותם תנאים שהצעתי, רק שאת זה תוכלו לדעת רק אחרי שנתיים - שלוש.
מה שעושה לך טובמחפש רעיון מה אפשר לעשות עם כמה עשרות אלפי שקלים..''' משהו שבאמת שווה..'''.........
מחפש רעיון מה אפשר לעשות עם כמה עשרות אלפי שקלים..''' משהו שבאמת שווה..'''.........
הכי ממולץ קופת גמל חברת הראל נצמד מדד S&P500 כמובן להשקעה לטווח של 15 שנה ומעלה, כ25% תשואה שנתית בשנים האחרונות. אומר כהמלצה מנסיון ולא מידע מקצועי,
מה שכן מידע מקצועי אני אומרת, הייתי משקיע במנורה אם תרצו אקשר שם למישו מקצועי מאוד שינהל לכם את זה הכי נכון שישS&P500 לא כדאי עכשיו להשקיע זה תקופה לא טובה
כמה עשרות אלפי שקלים.מחפש רעיון מה אפשר לעשות עם כמה עשרות אלפי שקלים..'''
משהו שבאמת שווה..'''.........
מחפש רעיון מה אפשר לעשות עם כמה עשרות אלפי שקלים..''' משהו שבאמת שווה..'''.........
הכי ממולץ קופת גמל חברת הראל נצמד מדד S&P500 כמובן להשקעה לטווח של 15 שנה ומעלה, כ25% תשואה שנתית בשנים האחרונות. אומר כהמלצה מנסיון ולא מידע מקצועי,
איך הגעת למסקנה?לפי ההצעות בינתיים, לא נראה שיש השקעה המניבה רווח חומרי
אז מה עם רווח רוחני?
להשקיע בגמ"ח להלואות לנזקקים ללא ריבית
להביא לי.........
בדיוק בישיבה שלי מחפשים תרומה גדולה... (ברצינות)לתרום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: