רעיון לבת מצווה - דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני עורכת מצגת בת מצווה ומחפשת רעיון של סיפור, משל, שיר על כל נושא שרק נראה לכם מתאים למצגת.
כמנו כן אני אשמח לקבל חומר מתאים בנידון!!!!!!!!!!!!!!
תדוה מראש!!!!!!!
וזה חשוב לי נורא..........................

שרה'לה

משתמש מקצוען
אפשר להתבסס אולי על שלושת הברכות באהל האימהות
חלה נר וענן

שדרוג

משתמש רשום
את יכולה לעשות את הרעיון של שרשרת פנינים
כידוע הפנינה היא תוצאה של פגיעה בצדפה צדפה שלא נפגעת לא תוכל ליצר פנינה

המסר חזק וברור
אם שמעת על המורה והיועצת אתי הייזלר נדמה לי מירושלים יש לה הקראה נפלאה ומדהימה שאישה אחת חולה כתבה על הרעיון הזה תנסי ליצור איתה קשר אני חושבת שהיא תשמח לתת לך אותו

אילוש

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
את יכולה ללכת על הכיוון של מצות הכנסת אורחים- עשיתי פעם מצגת בנושא הזה לבקשת הלקוחה.
בהתחלה היו תמונות עם שיר ילדים, ואח"כ הסרטות של הילדה בקטעים שונים שקשורים להכנסת אורחים.
בסוף היה מעין חידון בנושא עם 3 אפשרויות, והמשתתפים בחרו בתשובה הנכונה.
בהצלחה!

0405 שירה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לבת שלי לקחתי את המילים של אשת חייל וחיברתי להם תמונות והסרטות מחיי היום יום שמתעים למילים לדוגמה - "מי ימצא" הסרטתי אותה מתי שנעלם לה משהו והיא מחפשת " ותקום בעוד לילה " יש לי הסרטה שב 12 בלילה והיא עדין לא ישנה וכו

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ראשית תודה רבה לכל העונות. בשלב הזה, אני מעוניינת לחסוך, ולא להוציא כסף. ומצד שני הבת מצווה מתקרבת ואין עדיין כיוון וחומרים למצגת, שהם יהוו את התוכנית בערב. רציתי לדעת אם יש מקומות שאפשר להשיג הקראות עם מסר חזק, או שיר מיוחד מתאים, (לבת קוראים מרים) וזה לא בתשלום.
עם יהיה לי הקראה או שיר מיוחד, אפשר כבר להתקדם יותר ולהתחיל לעבוד על המצגת עצמה....
נ.ב. אני מבקשת סליחה מכל אלו שיש להם הקראות, ושירים בתשלום, ובהחלט אני מבינה שמי שעובדת בזה, טורחת ומכינה הקראות ושירים, מגיעה לה גם תשלום!
אבל כרגע אני מחפשת אולי יש כאלו דברים ללא תשלום כמו שבגרפיקה יש אפשרות לקנות תמונות בכסף ויש אפשרות להשיג חינם (ולפעמים דברים מדהימים...)
תודה רבה!

ירוק מנטה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אולי משהו הקשור לתרי"ג מצוות.
אם את מכירה את הספר ,ערבי לביבות" יש שם הרבה תוכניות, את יכולה להפוך אותן שיהיו מתאימות לבת מצוה.
בהצלחה!

ויזואלית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני באמצע לעשות עכשיו מצגת עם רעיון של הקראה על הבת ובערך כל שתים שלוש שורות משולב מילה ממילים של שיר ואז שומעים את השיר / מצטרפים לשירה. בהקראה שמנו תמונות של הבת (האימא לא רצתה הסרטה)
אם בוחרים שירים יפים זה יוצא מיוחד מאוד.

Menifa

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
רעיון מהרגע לרגע

לקנות מהשקל מתנה קטנה שמתאים לכל פסוק מהאשת חייל ולהתאים אותו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה