רנדור באנקור

אבנר

משתמש רשום
לראשונה ניסיתי ליצור תפריט באנקור, צפיתי בהכל בפריביו והכל ניראה תקין, כשאני בא לרנדר ב
file> render כל שלושת האופציות שקופות למחצה - כלומר לא לחיצות.

שכחתי משהו?
או שמייצאים בדרך אחרת?

Stylee

משתמש רשום
אני משתמשת כל הזמן באנקור עם תפריטים ואף פעם לא רנדרתי אלא מיד עשיתי יצוא לדיוידי
(אני עובדת עם כרטיס של מטרוקס ואולי זה קשור למרות שלא נראה לי)

אבנר

משתמש רשום
אוקיי, חשבתי שהרינדור הוא הייצוא, אז ניראה לי שהבנתי איך אני מייצא. אבל בינתיים נתקלתי בבעיה אחרת:
יצרתי אופציה לצפיה לפי פרקים ואופציה לצפיה ברצף, משום מה כשבוחרים בצפיה ברצף הוא מתחיל מהפרק הראשון אך חוזר לתפריט בסוף הפרק הראשון, כאילו בחרתי בצפייה בפרקים - בפרק הראשון.
האם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת חוץ מליצור עוד טיים ליין ללא הפרקים?

Rotem100

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני לא משתמשמת בתוכנה זו
אבל זה אמור להיות בהגדרות של התפריט
לחיצה על פרקים ברצף שיעבור מאחד לשני

Stylee

משתמש רשום
אתה צריך לקשר את סוף הפרק הראשון לתחילת הפרק השני..

אבנר

משתמש רשום
ניסיתי לקשר את כפתור הצפיה ברצף לכל ה timeline אבל הוא נותן לי לקשר אותו רק ל chapters.
גם כשאני גורר את ה"חוט" אני יכול להדביק אותו רק על chapter ספציפי, וגם כשאני עושה על הכפתור: "צפיה ברצף" עכבר ימני ו- cpesify link אני יכול לבחור רק פרקים, אם אני בוחר בכל ה timeline - אז ב end ection של הצפיה ברצף מופיע timeline:chapter1(כלומר שם הטיים ליין וציון chapter1)

ה end ection של הפרקים מוביל בחזרה לתפריט המשנה בו מופיעים כל שמות הפרקים.

ניסיתי לתחמן אותו (כמו שתותחית המליצה) ולקשר את הchapter1 ל chapter2 , הוא אכן נתן לעשות זאת, אבל נוצרו 2 בעיות: א. chapter2 הפך חצי שקוף ולא ניתן להמשך קישור, כך שניתן לצפות ברצף רק ב 2 הפרקים הראשונים... ב. עכשיו גם שאני בוחר בצפיה בפרק בודד, פרק 1 ממשיך לפרק 2 במקום לחזור לתפריט המשנה...

פתרון להמשך טיפול?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה