כללי רכישת פונטים לסטודנטיות

בק.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שלום וברכה,
אשמח לחוות דעתכם:
קבוצת תלמידות (10 תלמידות שעדין לומדות - יתכן ליותר), מעונינות לרכוש פונטים במחיר טוב.
מה לדעתכם נדרש עבורן,
ראשית הן עדין סטודנטיות, מה שאומר שאין הכנסות (גם לא באופק הקרוב),
שנית, כמה פונטים בכלל הן צריכות בשלב זה, ז"א, האם שווה להשקיע בחבילה גדולה / בינונית כדי להוזיל עלויות? מה המחיר הסביר כדי להתחיל איתו? לאיזו חברה יש דיל משתלם לסטודנטים?
בקיצור, מה החבילה המשתלמת ביותר לתלמידות?
תודה למגיבים

אסתר10

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לפונטביט חבילה משתלמת עם פונטים שימושיים
כנסו לאתר שלהם ותתרשמו.

דוריה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני קניתי מפונביט חבילה מצוינת של 140 משקלים (פלוס מינוס, לא זוכרת) במחיר של סטודנטית ואני מרוצה מאוד
כדאי להתייעץ איתם

דאבל אימפקט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עכשיו היה לפונטביט מבצע מצוין לסטודנטים, אולי תבדקו אם יבואו לקראתכן ויעשו לכן את המחיר ההוא. חוצמזה לפונטייפ יש חבילות נוחות כל השנה.

Pro

משתמש רשום
בתור מעצב שעוסק בתחום שנים יש לי את כל הספריה של פונטביט וכנ"ל גם את של פונטייפ. מהנסיון שלי גם בפונטביט וגם בפונטייפ יש פונטים בסיסיים שכל מעצב צריך לעבודה.
בכל אופן ברמת השירות והתמיכה, אין לפונטיים מתחרים, אלי פריד נותן שירות מיוחד ואישי לכל לקוח, עם דברים שבמקומות אחרים רק יכולתי לחלום עליהם.
יש בפונטייפ אפשרות, נראה לי שזו אפשרות חדשה שיכולה מאוד לעזור לסטודנטים, הוא נותן אפשרות להתחרט על בחירת פונט, עד 30 יום מהבחירה

בכל אופן כדאי לבדוק את העניין
השורה התחתונה היא, איפה אני מקבל תמורה יותר טובה לכסף שלי

בהצלחה

אוהב0ישראל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לסטודנט שבאמת חושב על מחר. על ניקוד, על תמיכה טכנית אמיתית, על יכולות פונט גבוהות מהרגיל - רק פונטייפ.
לסטודנט שמתלהב מכל מיני אופנות, עיצובים מיוחדים ואמנותיים - פונטביט. עלי להזהיר: הניקוד שם בדר"כ די גרוע.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה