רכבים רכב חשמלי במיי קאר / סיטי קאר. איך מתבצעת הטעינה?

נקודת מחשבה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
ברכב רגיל ניתן לתדלק ע"י דלקן, איך זה עובד ברכבים החשמליים? היכן ניתן להטעין אותם? האם יש עמדות טעינה מיוחדות לכך?
לא מופיע באתר שלהם על כך

מאב

משתמש פעיל
ברכב רגיל ניתן לתדלק ע"י דלקן, איך זה עובד ברכבים החשמליים? היכן ניתן להטעין אותם? האם יש עמדות טעינה מיוחדות לכך?
לא מופיע באתר שלהם על כך
כשמזמינים את האוטו כתוב כמה קילומטרים האוטו עוד יכול לנסוע.
הם כותבים במפורש שהם לא ישלמו על טעינות, רק הם מטעינים.
לכן גם אי אפשר להזמין את האוטו רק עד רבע שעה לפני ההשכרה כי רק אז הם יכולים לדעת כמה קילומטרים נשאר.
בתחנות דלק עם עמדות טעינה זה אניברסלי ועובד כמו דלקן
לפי הידוע לי אתה טועה.

אלי הבוטח

משתמש רשום
מצטער...
ככה היה זכור לי בזמנו שביררתי ע"ז..
מישהו יודע איך אני מוחק את ההודעה?

אשר פרידמן

משתמש פעיל
לא מופיע באתר שלהם על כך
אתה מטעין על חשבונך היכן שתבחר (בבית או בעמדת טעינה) יש בבגאז'' כבלים לטעינה ביתית או ציבורית

מאב

משתמש פעיל

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-12-04 181614.png
    צילום מסך 2023-12-04 181614.png
    KB 74.9 · צפיות: 43

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה