דרוש מידע רכבים ונהיגה במגזר החרדי

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אני מחפש מקורות מידע על רכבים במגזר החרדי.
כמה מחזיקים רכב (אפשר גם בפילוח לפי ערים וכד')
כמה נהגים יש.
קצת מידע על תחום ההסעות הפרטיות- והשימוש בהם.
וכל מידע סביב הנושא.

יש מקור שאפשר למצוא?
מחקרים חרדיים? מכונים מסויימים? לשכה מרכזית לסטטיסטיקה?
אשמח למידע אם מישהו פגש משהו בנושאים הנ"ל.

תודה

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אותי יותר מעניין כמה נהגות יש בציבור החרדי ולאיזה תת ציבור הן משתייכות.. כמה אחוזים מכל תת קהילה
יכול להיות מאוד מרתק
גם מעניין אותי מגמות, ברור שזה יותר ויותר נכנס לציבור החרדי אבל באיזה אחוזים וגם א"כ עד כמה זה משמעותי במיינסטרים (הליטאי/חסידי)

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אותי יותר מעניין כמה נהגות יש בציבור החרדי ולאיזה תת ציבור הן משתייכות.. כמה אחוזים מכל תת קהילה
יכול להיות מאוד מרתק
גם מעניין אותי מגמות, ברור שזה יותר ויותר נכנס לציבור החרדי אבל באיזה אחוזים וגם א"כ עד כמה זה משמעותי במיינסטרים (הליטאי/חסידי)
בציבור הליטאי בנשים צעירות עד גיל 32 בירושלים במיוחד מאד נפוץ, אני משערת שאיזור 35% לפחות עם רישיון

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בציבור הליטאי בנשים צעירות עד גיל 32 בירושלים במיוחד מאד נפוץ, אני משערת שאיזור 35% לפחות עם רישיון
מה הכוונה הציבור הליטאי בירושלים? באיזה שכונות? בהר נוף לדוג' יתכן שהרבה יותר
35% מכלל הציבור או מבין בעלי הרישיונות?
קשה לאמוד את זה במספרים
מה זה הציבור הליטאי? אצל הליטאים המודרנים זה בודאי מקובל, עד כמה זה נכנס למיינסטרים הליטאי?
אגב זה נכון לדעתי שבירושלים יש יותר כי הבני ברקים יותר שמרנים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה