@רותי פרוטי
זהו, שלא דיברתי על החזרים מהקופה אלא על פרטי לגמרי ולכן אין פה עניין לגיל של הילדה.
ספציפית אצלי הקופה טענה (באבחון) שאין בכלל מישהו שיכול לטפל בבעיה (בעיה טקטילית עם בגדים) אלא רק בשיחות הדרכה להורים איך לטפל בבית, ולכן לא הסכימו אפילו להכניס אותי לתור של המתנה לריפוי בעיסוק, אז מיד עזבתי את הטיפול בזה בקופה והלכנו לפרטי.
כמובן שאין צורך לציין שכל מרפאה בעיסוק שדיברתי איתה אמרה שוודאי יש איך לטפל וב"ה הטיפול הצליח...
אנחנו היינו לפני כשנתיים, שנתיים וחצי. לא יודעת להגיד אם יכול להיות שהמחיר ככה עלה, וכמו שאמרתי תמיד אפשר לשאול אותן מה האפשרויות להחזר מקסימלי.
לפעמים כדאי גם לחשוב על המחיר בכלליות, כלומר כמה אמורה לעלות כל סדרת הטיפולים (המרפאה בעיסוק יודעת להגיד כמה בד"כ לוקחים לטיפול בבעיה ספציפית) ולחשוב אם לא שווה לזרז את הטיפול ולקבל את הכי מקצועי אפילו במחיר מלא.
לדוגמה- אני מסתכלת (לפני ההחזרים) עלה לי 1500 שח, נגיד אפילו עולה 2000-2500 שח, לא מדובר פה על הרבה יותר מזה, אני חושבת שהיה שווה לי להוציא את הסכום הזה, הוא גדול אמנם אבל זה בחלוקה ל-10 תשלומים או יותר, ומקבלים פתרון מלא ומהיר לבעיה, בלי כל הטרטורים של הקופה עם מיליון מסמכים ואבחונים ומלא זמן המתנה...