רינדור של קו צהוב

מצגת

משתמש רשום
יש קבצים שכשאני מביאה אותם לפרימייר הם מופיעים עם קו צהוב, מה זה אומר?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
איזה CS?

maor700

משתמש רשום
קו צהוב פירושו- הקובץ אינו תואם את הגדרות הסיקוונס אך למרות זאת הוא יתנגן בזמן אמת.
(קו אדום- צריך רינדור, קו ירוק- אינו צריך רינדור)

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
רוב סרטוני הוידאו אצלי צהובים, מלבד ממש בודדים, למרות שאני משתדל להגדיר לפי כל הפרמטרים. בצהוב, אני בכלל לא צריך לרנדר.
מאור, ירוק זה לא אינו צריך ברינדור, זה "עבר רינדור".
מלבד זאת, בI7 שלי גם אדום ב98% מהמקרים אצלי, מנוגן חלק.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כשאין צורך ברינדור - לא מופיע בכלל פס והסרט מתנגן חלק.
מנחם: גם כשמנתגן לך חלק, מומלץ לרנדר את הסיקוואנס לפני אקספורט

maor700

משתמש רשום
מנחם- צודק התכוונתי לעבר רינדור ולכן אינו צריך כבר.
נתתי את ההגדרה הרשמית של אדובי למרות שברוב המקרים אני לא מצליח לזהות מדוע ההגדרות של הסקוונס אינם תואמות את הקובץ.
גם אני עובד עם I7 ורק במקרים שמדובר במשהו מורכב במיוחד אז הפס האדום מצדיק את נוכחותו.

נראה לומר שהפס האדום מופיע במקרים בהם התמונה צריכה חישוב מחדש ז"א שכדי לראות את הסרט מתנגן על הטיימליין התמונה חייבת לעבור דרך המעבד במצב הזה התוכנה לא מבחינה בכח העיבוד של המחשב ומגדירה את התמונה כצריכה חישוב וע"כ יכל להיות שהיא לא תתנגן בזמן אמת כי זה תלוי בכח העיבוד של המחשב. ברוב המקרים והמחשבים העיבוד מתבצע כ"כ מהר עד שאנו מקבלים זמן אמת אע"פ שיש פס אדום.

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
אם אתם שולחים סקוונס של פרמיאר לאפטר דרך דינמיק לינק, ועושים באפטר שינויים ושומרים אותם. אז בפרמיאר בסקוונס מעל הקבצים ששלחתם יהיה פס צהוב שאומר: צריך רנדור, זהו חומר שעבר עיבוד בתוכנה אחרת. יש לבחור למעלה בתפריט sequence - RENDER ENTIRE WORK AREA, והפס הצהוב ייקבל צבע ירוק. כנ"ל גם כאשר הגדרות הסיקאוונס לא מתאימות לחומר הגלם.
אם יש פס צהוב ובמקום אחר גם פס אדום מספיק ללחוץ ENTER.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה