עזרה ריהוט לסלון

שלום כיתה א

משתמש צעיר
שלום וברכה
אנחנו רוצים בעז"ה לקנות ריהוט לסלון( שולחן וכיסאות ואולי גם ספריה)
אשמח לקבל תמונות להשראה וכן שמות של חנויות מומלצות
תודה

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
זה כ"כ משתנה בין סגנון לסגנון...
מה את מחפשת? סגנון: מודרני, כפרי, יוקרתי, קלאסי, וינטאז'י...

ישנן כאלו שלא יתפשרו על מראה יוקרתי, כדוגמת ספות קטיפה בשלל צבעים, עם רגלי זהב וכדו', ואפילו שהן לא כאלו נוחות. וישנן כאלו שיחפשו את ספות העור השמנות העמוקות והנוחות, להתרווח ולשקוע בהן, אפילו שהן לא כאלו יפות. וכן על זה הדרך..

בקיצור, תני כיוון, כך יהיה קל יותר לכוון אותך..

שלום כיתה א

משתמש צעיר
זה כ"כ משתנה בין סגנון לסגנון...
מה את מחפשת? סגנון: מודרני, כפרי, יוקרתי, קלאסי, וינטאז'י...

ישנן כאלו שלא יתפשרו על מראה יוקרתי, כדוגמת ספות קטיפה בשלל צבעים, עם רגלי זהב וכדו', ואפילו שהן לא כאלו נוחות. וישנן כאלו שיחפשו את ספות העור השמנות העמוקות והנוחות, להתרווח ולשקוע בהן, אפילו שהן לא כאלו יפות. וכן על זה הדרך..

בקיצור, תני כיוון, כך יהיה קל יותר לכוון אותך..
טוב, אז דווקא ספה כרגע זה עדיין לא מה שאני מחפשת, אבל לגבי הריהוט אני אוהבת קו יותר נקי ואלגנט ובעלי יותר את הסגנון הכבד והיוקרתי אז זה אמור להיות משהו ששתינו נאהב ואני מקווה שאני אמצא דבר כזה...
אני אשמח לכיוונים מעניינים ולא הסטנדרטיים שיש הכל בית למרות שגם זה מעניין

שלום כיתה א

משתמש צעיר
בית שמש
אבל אין לי בעיה לנסוע אם זה משהו שוו
נגיד חדר שינה עשינו באשדוד
ככה שאני די גמישה באיזורים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה