אני קניתי (לא מרופד) בחנות אימפירה - בירושלים (יש להם סניף גם בביתר)מתעניינת במיטות לחדר שינה עם ראש מיטה מרופד יוקרתי ברמה גבוהה
אשמח להמלצות.
אני אשמח לראותאם תרצי את התמונה מהאינטרנט אעלה בשמחה. משהו שפחות רואים היום בגזרת המרופדים...
בשמחה. מפינטרסט. יש לי בחדר ארון זכוכית חלבית ומסגרת וונגה כך שהשתלב לי בול. והזמנתי שידה בצבע הריפוד בפורמיקה למרות שבתחלה חששתי להכניס עוד מרקמים ושידה וונגה פחות התחשק לי.אני אשמח לראות
גם אני מאד ממליצה על "שוהם" מניסיון מולם ומול עוד הרבה מאד חנויותהזמנו בשוהם רהיטים יגיע השבוע.
הבאנו להם תמונה ועשו לפי זה.
בכל אופן שינינו את דעתנו כמה פעמים (משידה מרופדת לפורמיקה, הגדלנו ראש שינינו צבע)
והיחס נשאר אדיב ומקצועי. עם אותה תמונה היינו אצל שפיצר ועולם המזרונים והיה פער משמעותי.
אם תרצי את התמונה מהאינטרנט אעלה בשמחה. משהו שפחות רואים היום בגזרת המרופדים...
קניתם ראש מיטה בלבד?אנחנו קנינו בביוטי בית (רחוב שמואל הנביא) ראש מיטה מהמם ומפואר ביותר אבל הגיע רק אחרי חודש
זה יצא באמת וואו.
אפשר לראות תמונה? אני גם רוצה לקנות ראש מיטה בלי מיטות.אנחנו קנינו בביוטי בית (רחוב שמואל הנביא) ראש מיטה מהמם ומפואר ביותר אבל הגיע רק אחרי חודש
זה יצא באמת וואו.
איך יצא?בשמחה. מפינטרסט. יש לי בחדר ארון זכוכית חלבית ומסגרת וונגה כך שהשתלב לי בול. והזמנתי שידה בצבע הריפוד בפורמיקה למרות שבתחלה חששתי להכניס עוד מרקמים ושידה וונגה פחות התחשק לי.
ממש סקרנית לראות איך יצא... בע"ה בשבוע הקרוב.
אנחנו גם ריהטנו כמעט בית שלם דרכם. על פניו באמת סחורה טובה אבל!אחיות שלי קנו ב"רהיטי ויזל"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: