כתוב שם שאחרי הפתיחה צריך קרור...מצאתי את הקישור הזה:
אולי יעזור לךריבת תות שדה, ויטה, ערכים תזונתיים - FoodsDictionary
ערכים תזונתיים של ריבת תות שדה, ויטה - פרווהwww.foodsdictionary.co.il
כתוב שם שצריך קירור...
עד מתי?בעיקרון כתוב עליה שהיא צריכה קירור,
בפועל ריבות לא מתקלקלות כ"כ מהר בגלל כמות הסוכר,
כנראה היא עדיין טובה ואכילה.
לא יודעת, הרבה מאוד זמן. פעם ריבות היה סוג של אוכל משומר...עד מתי?
חובה מקרר!יש לי קופסא גדולה של ריבה שמחכה באיזו פינה לסופגניות של שנה הבאה.
הבעיה שהיא פתוחה.
נזכרתי בה היום...
מה אתם אומרים? נראה לכם שהיא הלכה לפח? כאמור, היא כבר לפחות חודשיים ככה, (מחנוכה...) בלי מקרר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: