ריבית על איחור תשלום לקבלן

הכול טוב ולטובה!!

משתמש מקצוען
איחרנו בחודש תשלום לקבלן (מחיר למשתכן)
שלחו לנו מהחברה דף פירוט ריבית ע"ס 760 ש"ח
יש דרך לנסות לבקש מהם לבטל?
בנוסף התשלום היה על תנאי אישור בנייה והם קיבלו אישור תוכניות עבודה האם זה אותו דבר?
@הון ובית @ראובן 23 אודה לתשובתכם

נערך לאחרונה ב:
איחרנו בחודש תשלום לקבלן (מחיר למשתכן)
שלחו לנו מהחברה דף פירוט ריבית ע"ס 760 ש"ח
יש דרך לנסות לבקש מהם לבטל?
בנוסף התשלום היה על תנאי אישור בנייה והם קיבלו אישור תוכניות עבודה האם זה אותו דבר?
לבקש יפה עם קצת רגש... - תמיד כדאי לנסות, בדר"כ במקרים האלו זה לא עוזר.
תקרא טוב את לוח התשלומים אצלך ותנסה למצוא איזה פרצה (דוגמה שהיה לי - תשלום שהיה מותנה בקבלת שוברים והשוברים הגיעו באיחור גדול).

הכול טוב ולטובה!!

משתמש מקצוען
לבקש יפה עם קצת רגש... - תמיד כדאי לנסות, בדר"כ במקרים האלו זה לא עוזר.
תקרא טוב את לוח התשלומים אצלך ותנסה למצוא איזה פרצה (דוגמה שהיה לי - תשלום שהיה מותנה בקבלת שוברים והשוברים הגיעו באיחור גדול).
ניסינו בכל דרך והם טוענים שהם חברה גדולה עם הרבה זוכים וגם ככה דחו מ-1/7 ל-30/7
התשלום אמור היה להתבצע באישור בנייה וכרגע קיבלו רק אישור לתוכניות בפועל זה אותו דבר?

ניסינו בכל דרך והם טוענים שהם חברה גדולה עם הרבה זוכים וגם ככה גחו מ-1/7 ל-30/7
התשלום אמור היה להתבצע באישור בנייה וכרגע קיבלו רק אישור לתוכניות בפועל זה אותו דבר?
לא מכיר את המונחים שכתבתם (אישור בניה/אישור תוכניות בפועל), בחוזה כתוב היתרי בניה, אם קיבלו היתרי בניה - צריך לשלם, אם לא קיבלו - לא צריך, אם הם אומרים שקיבלו לא הייתי מאוד מפקפק בקטע הזה, כמובן ניתן לבדוק באתר העירייה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה