אין דברים כאלה
משתמש מקצוען
כאחד שאין לו מנוי, ולא מצורף לשום קהילה (אני לא אשה, לא שדכן, לא מתכנת ולא צייר....) לפעמים יש לי יכולת לעזור לכל מיני בקשות עזרה או בקשה לחוות דעת ואין לי שום אפשרות כי-
"אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן"
אז כל עוד אני לא משלם כלום אין לי את הפריבילגיה לבוא בטענות להנהלת האתר, אבל אם אתם צריכים עזרה, ומוכנים לקבל אותה גם ממישהו לא מקצועי בעליל, תשאירו את זה באיש את רעהו ולא כדוגמת הבקשה הדחופה בקישור-
שאני לא מבין מה זה אומר, אבל נתקלתי בזה כמה פעמים ועשיתי איפוס להגדרות רשת וזה עזר, ואם יש לו הרבה עבודה לעשות והוא צריך את זה דחוף, אולי שמישהו ישלח לו הודעה פרטית (אני, לא יכול )
"אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן"
אז כל עוד אני לא משלם כלום אין לי את הפריבילגיה לבוא בטענות להנהלת האתר, אבל אם אתם צריכים עזרה, ומוכנים לקבל אותה גם ממישהו לא מקצועי בעליל, תשאירו את זה באיש את רעהו ולא כדוגמת הבקשה הדחופה בקישור-
עזרה - עזרה דחופה אין לי גישה לאינטרנט למה? מה זה אומר?
יש לי עבודה רבה לערב זה, אשמח מאד מאד לכל עזרה שהיא, תודה רבה!!! 'וינדוס לא מזהה את הרשתות של PROXY' אני מנסה להתחבר לאינטרנט או לפתוח את ההגדרות של רשת ואינטרנט ואין לי גישה, החלון של הגדרות הרשת נסגר מיידית, ואין לי סימון של רשת בכלל בשורת המשימות. יודעים מה אפשר לעשות? האם זה קשור לאנטי...
www.prog.co.il