עזרה רוצה לעזור? "אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן"

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
כאחד שאין לו מנוי, ולא מצורף לשום קהילה (אני לא אשה, לא שדכן, לא מתכנת ולא צייר....) לפעמים יש לי יכולת לעזור לכל מיני בקשות עזרה או בקשה לחוות דעת ואין לי שום אפשרות כי-
"אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן"
אז כל עוד אני לא משלם כלום אין לי את הפריבילגיה לבוא בטענות להנהלת האתר, אבל אם אתם צריכים עזרה, ומוכנים לקבל אותה גם ממישהו לא מקצועי בעליל, תשאירו את זה באיש את רעהו ולא כדוגמת הבקשה הדחופה בקישור-
שאני לא מבין מה זה אומר, אבל נתקלתי בזה כמה פעמים ועשיתי איפוס להגדרות רשת וזה עזר, ואם יש לו הרבה עבודה לעשות והוא צריך את זה דחוף, אולי שמישהו ישלח לו הודעה פרטית (אני, לא יכול :(:()

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
כאחד שאין לו מנוי, ולא מצורף לשום קהילה (אני לא אשה, לא שדכן, לא מתכנת ולא צייר....) לפעמים יש לי יכולת לעזור לכל מיני בקשות עזרה או בקשה לחוות דעת ואין לי שום אפשרות כי-
אז כל עוד אני לא משלם כלום אין לי את הפריבילגיה לבוא בטענות להנהלת האתר, אבל אם אתם צריכים עזרה, ומוכנים לקבל אותה גם ממישהו לא מקצועי בעליל, תשאירו את זה באיש את רעהו ולא כדוגמת הבקשה הדחופה בקישור-
שאני לא מבין מה זה אומר, אבל נתקלתי בזה כמה פעמים ועשיתי איפוס להגדרות רשת וזה עזר, ואם יש לו הרבה עבודה לעשות והוא צריך את זה דחוף, אולי שמישהו ישלח לו הודעה פרטית (אני, לא יכול :(:()
רעיון תותח...!

סמליל

משתמש מקצוען
לפעמים באמת מתסכל:confused:

מקווה שאנחנו לא עוקפים פו איזה כללים בתקנון:oops:

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
במקרה שם זה באמת לא קשור לעיצוב גרפי
המעצבים מומחים בגרפיקה ותוכנות גרפיקה אבל לא תמיד הם מומחים בבעיות תחזוקה ואינטרנט

גרפיT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@אין דברים כאלה
אשמח לשמוע הסבר, ופירוט.
אכפת לכם לכתוב ברור יותר מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?
להבא, זה רעיון לשאול באיש לרעהו, לא חשבתי על זה. תודה שהסבתם את תשומת ליבי.

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
אכפת לכם לכתוב ברור יותר מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?
החיבור שלי הוא ע"י wi fi, וקרה כמה פעמים שהוא ניתק והמחשב לא נתן לי אפשרות להפעיל אותו.
לחצתי בשורת משימות בצד שמאל למטה על הסימון של החיבור לרשת עם לחצן ימני, נפתח לי 2 שורות-
פתור בעיות
פתח הגדרות רשת ואינטרנט
בלחיצה על השורה השנייה (פתיחת ההגדרות) בחלון שנפתח ללחוץ על "מצב", בגלילה למטה יש אופציה של איפוס הגדרות רשת.
המחשב מתריע כי הוא ייאלץ להפעיל מחדש את המחשב, אישור, המתנה לכיבוי והדלקה ו.....עובד מצויין.

שוב, ייתכן שיש במחשב איזה בעיה שצריך לפתור מהשורש, אבל כעזרה ראשונה זה ודאי טוב.
בהצלחה

ידידים

משתמש פעיל
מזדהה עם הנושא שבפתח האשכול .גם לי קרה פעם שכ"כ הצטערתי בשביל מישהי שביקשה עזרה והיה לי איך לעזור לה , ולפי התגובות שלא היו ,כנראה הייתי היחידה ולא היה לי איך, כי היא ביקשה את זה באשכול ספרות אני חושבת ...
( אגב אם את עדיין צריכה את הספר מתקן החלומות .. ואת קוראת את הכתבה .. יש לי איך לעזור :)

גרפיT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איפוס הגדרות רשת מאפס את כל הכרטסות השמורות, הסיסמאות, התוויות, אנשי הקשר במייל וכו'?
אני חוששת לאבד ידיים ורגליים בתום האיפוס.
לקח לי הרבה זמן לסדר את כל התוויות וללמוד לנהל את כל התקיות...
תוכלו לומר מה קורה אחרי האיפוס מנסיונכם?

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
איפוס הגדרות רשת מאפס את כל הכרטסות השמורות, הסיסמאות, התוויות, אנשי הקשר במייל וכו'?
אני חוששת לאבד ידיים ורגליים בתום האיפוס.
לקח לי הרבה זמן לסדר את כל התוויות וללמוד לנהל את כל התקיות...
תוכלו לומר מה קורה אחרי האיפוס מנסיונכם?
לא ראיתי שום שינוי.

יודגש שוב, אני לא מבין במחשבים! מספר מה עשיתי, ומקווה שזה יוכל לעזור גם לך, ולא יעשה שום נזק.
אני לא נתקלתי בשום דבר שהשתנה במחשב/בג'ימייל/בקיצורי דרך/סיסמאות/בניקוד ובדירוג משתמש וכדו' לאחר האיפוס.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה