משו שלא מכרים
משתמש רשום
רוצה להשכיר את הרכב שלי סקודה פאביה 2016 באזור 180 ליום גמיש במחיר איך עושים את זה ? ומה אור ליהות המחיר
מה המספר שלך ואיפה אתה גררוצה להשכיר את הרכב שלי סקודה פאביה 2016 באזור 180 ליום גמיש במחיר איך עושים את זה ? ומה אור ליהות המחיר
אין לי כזה מישהו הלכתי בזול בשביל כל התקופהאם אתה לא נמצא תקופה בארץ, אני הייתי משכיר ליחיד בלבד במחיר אפי' זול ממה שאתה מציע, מישהו שאתה סומך עליו.
אםזה רלוונטי יש לי מישהו אברך שצריך המספר0533108689רוצה להשכיר את הרכב שלי סקודה פאביה 2016 באזור 180 ליום גמיש במחיר איך עושים את זה ? ומה אור ליהות המחיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: