כללי רוצה להיות גרפיקאית בכירה

• פותח הנושא לי
  • פורסם בתאריך

לי

משתמש רשום
D I G I T A L
שלום לכולם,
אני לומדת גרפיקה, וברצוני לברר: 1. האם יש משמעות לתעודה של משרד התמ"ת?. 2. האם כדאי להמשיך מהגרפיקה לעיצוב אתרים או לתחום הפירסום?, היכן הביקוש רב יותר? ומה המשכורת המשולמת בשוק?. 3. היכן אוכל להשיג עבודה כסטז'רית?. 4. איזה מחשב כדאי לקנות?.
המון תודות לכולם, לילה טוב --לי.

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ואהוו! שאלות קשות את שואלת...

בכל מקרה, זה בכירה ולא בחירה.

1. נראה לי שכן, אם כי לא משמעות מכרעת.
2. בהחלט כן, עיצוב אתרים זה תחום נצרך ביותר.
3. זה בעיה...
4. אולי תתייעצי בפורום השכן.

הצלחות!

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב האתרים הרבה פחות רווי מהפרסום. אך עשי מה שליבך נוטה ומזה יזמן לך ה' פרנסתך.
רק דעי ששני התחומים כ"כ שונים,שלא כמו מה שנראה במבט מרוחק. מקרוב רואים עד כמה עיצוב ובעיקר בניית האתרים דורשת ראש וכיוון חשיבה שונה.

vmydesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בס"ד
אני יכולה לענות לך בשמי, לי יש PC ביתי ואני מבסוטית לגמרי, לא מוצאת את הצורך ב mac
באופן אישי אני למדתי גם פרסום וגם עיצוב גרפי, וזה הולך יופי יחד, כי יש מודעות פרסום לעיתונות שצריכים לעשות ולהמציא סלוגונים ושמות לעסקים וכיו"ב
השאלה מה את אוהבת. למה את הכי מתחברת כי זה הכי חשוב.
כשעבדתי רק לשם הנסיון בבית דפוס שילמו לי גרושים, כיום ברוך השם אני עצמאית, ורק צריכים לדעת "לדוג" לקוחות, זה עניין של זמן. אין מונח כזה סטאז' בתחום הזה (קיים אצל רואי חשבון, עורכי דין, דוקטורים ועוד), יש מונח של גרפיקאית בלי נסיון מה שקשה מאוד למצוא עבודה, לכן ממליצה לך לעשות עבודות אפילו חינמיות בכל הזמדנות שיש לך - לקרובי משפחה (כרטיסי ביקור, לוגואים, הזמנות לאירועים) או אפילו סתם תמציאי לעצמך עבודות בשביל ה"ספורט". ותשמרי לך בתיק עבודות
לא יודעת להמליץ לך לגבי בניית אתרים, שוב השאלה אם את מתחברת לזה ויכולה למצוא בזה הנאה. אם יש אפשרות שתראי שיעור נסיון לראות אם מדבר אליך.
באופן אישי - אצלי פרסום זה הרבה יותר קליל וכיף, מקסימום תלמדי גם וגם וגם.
בהצלחות רבות
ותהני מהלימודים

hagit

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
זה תלוי במה את יותר אוהבת לעסוק למה את מתחברת....גרפיקה..זה יותר הקטע של לעצב...להתאים...ליצור.....
ובניית אתרים זה יותר הקטע של השפת תכנות.....(אני למדתי את שתיהם וגם כשלמדתי עיצוב אתרים יותר התחברתי לקטע של לעצב את האתר את הבאנר וכו...ומבחינת התכנות זה פשוט לא הלך!!שנאתיי אתזה....בסוף ברוך ה יצא אתר מעלף...אבל להתקר לזה שוב-נואו וואי)אולייי כדאי שיעור ניסיון רק כדיי להבין מה זה

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני מתענינת מאד בנושא של בנית אתרים, איפה לומדים בירושלים? איפה עובדים אחר כך? כמה קשה למצוא עבודה וכו'... יש למישהו משהו לחדש לי בענין?? אודה מאד!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה