דרוש מידע רופא שיניים לילדים, פרטי או מסובסד מהקופ"ח?

מוזיקאית בנשמה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בדרכ הרופאים הפרטיים עובדים גם בקופות חולים אבל התורים ארוכים.לפחות בכללית.אני מעדיפה דרך הקופה . יותר זול ורופאים טובים.

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
בדרכ הרופאים הפרטיים עובדים גם בקופות חולים אבל התורים ארוכים.לפחות בכללית.אני מעדיפה דרך הקופה . יותר זול ורופאים טובים.
יכול להיות שיש רופאים גרועים שבפרטי אף אחד לא היה מסתבל עליהם, ורק דרך ההסדר עם הקופות אנשים הולכים אליהם מחוסר ברירה?

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש הרבה רופאים פרטים שעובדים גם עם הקופות
יכול להיות שיש רופאים גרועים שבפרטי אף אחד לא היה מסתבל עליהם, ורק דרך ההסדר עם הקופות אנשים הולכים אליהם מחוסר ברירה?
לא מה שידוע לי
בדר"כ רופא שהוא פרטי עושה יותר בסבלנות וחומרים יותר טובים, כי הוא לא מקבל כמו רופא בקופ"ח ויש להם פחות זמן מוגבל לתור....

Without meaning

משתמש מקצוען
מה אתם מעדיפים, ולמה?
אני אישית מטפלת דרך הקופה(מאוחדת)
למרפאה שאני הולכת אליה יש רופאים מעולים וחומרים טובים,
תמיד הייתי מרוצה מאיכות הטיפול ומכיון שכך אני לא רואה טעם לשלם יותר על פרטי,
בגדול השיקולים צרכים להיות-איכות וזמן
כלומר האם הקופה מעניקה לך איכות שווה או לפחות מספיקה לעומת רופא פרטי
וכן האם יש תורים זמינים מספיק כי לפעמים לדחות טיפול בגלל חוסר זמינות של תורים עולה ביוקר תרתי משמע

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני אישית מטפלת דרך הקופה(מאוחדת)
למרפאה שאני הולכת אליה יש רופאים מעולים וחומרים טובים,
תמיד הייתי מרוצה מאיכות הטיפול ומכיון שכך אני לא רואה טעם לשלם יותר על פרטי,
בגדול השיקולים צרכים להיות-איכות וזמן
כלומר האם הקופה מעניקה לך איכות שווה או לפחות מספיקה לעומת רופא פרטי
וכן האם יש תורים זמינים מספיק כי לפעמים לדחות טיפול בגלל חוסר זמינות של תורים עולה ביוקר תרתי משמע
אשמח לשמוע איפה את גרה, באיזה סניף של מאוחדת מדובר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  0  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה