פרטי או מקופת חולים?לאחר אכזבות מרופאי ילדים שונים שאכזבו אותי מאד באבחון עם אחד הילדים (טעו בגדול ואם לא שגיליתי את הבעיה בכוחות עצמי ובשימוש בידע הרפואי הדל שלי הילד היה ממשיך לסבול עד היום!)
מחפשת רופא ילדים מקצועי מומלץ. (כרגע למעקב בתחום הגדילה)
היא לא רופאת שינים?פרטי או מקופת חולים?
אם מקופה כתבי איזה קופה
פרטי המליצו לי בכל פה על דר' שושנה שפירר (זוכרת אותה עוד מילדותי אבל אמרו שלא נס ליחה והיא משהו מיוחד)
את מחפשת רופא ילדים?לאחר אכזבות מרופאי ילדים שונים שאכזבו אותי מאד באבחון עם אחד הילדים (טעו בגדול ואם לא שגיליתי את הבעיה בכוחות עצמי ובשימוש בידע הרפואי הדל שלי הילד היה ממשיך לסבול עד היום!)
אני גיליתי רופא מדהים ומיוחד,לאחר אכזבות מרופאי ילדים שונים שאכזבו אותי מאד באבחון עם אחד הילדים (טעו בגדול ואם לא שגיליתי את הבעיה בכוחות עצמי ובשימוש בידע הרפואי הדל שלי הילד היה ממשיך לסבול עד היום!)
נכון,אני גיליתי רופא מדהים ומיוחד,
ומדויק באבחנה שלו,
ד"ר רועי גולן שוורצברד,
הוא מקבל ברש"י 30
מה הטלפון של דר מוקאמל?דר מוקאמל
אבחנות ממש מדויקות
ולגבי גדילה- אם יש בעיה, עדיף מעקב אצל אנדוקרינולוג
0546851488מה הטלפון של דר מוקאמל?
ממליצה כנ"ל!ד"ר מינצר ברחוב ר"ע ודר רועי ברחוב רש"י 30.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: