זה באמת נראה ככה...לפי מה שידוע לי היא לא מקבלת פציינטים חדשים
זהו בדיוק, התורים...דר אדטו
מומלצת מאוד
תורים ארוכים מאודד
ממליצה לך לנסות בטלפון, אני הלכתי אליה לפני בערך שנה גם אז היה כתוב שלא מקבלת חדשים אבל בטלפון נתנו לי. היא מאד אנושית ונחמדהזה באמת נראה ככה...
למרות שכשאני מנסה לבחור באתר ברבעון הבא כן מתאפשר לי לראות תורים פנויים, אבל לא לקבוע אותם.
ההודעה שמתקבלת היא שיש לקבוע דרך הטלפון. מעניין אם זה באמת ככה או שפשוט אין אפשרות לקבוע אצלה תורים של פציינטים חדשים.
אני מכירה אחת שלא הצליחה לקבוע אליה תור בב"ב, הגיעה פעם אחת אליה באלעד ומאז היא מקבלת אותה בבני ברק!ממליצה לך לנסות בטלפון, אני הלכתי אליה לפני בערך שנה גם אז היה כתוב שלא מקבלת חדשים אבל בטלפון נתנו לי. היא מאד אנושית ונחמדה
טוב לדעת!!!כל מי שמנסה לקבוע תור מסודר אצל רופאת נשים.. תדעו שהאתר מיוחד למי שצריכה תור לא דחוף.. המזכירות שומרות תורים לתחילת הריון והמשך מעקב סדיר.. תמיד כדאי להתקשר למזכירה ולנסות לקבוע דרכה
גם אני הייתי אצלה - היא מהממת .אפרת ברנע לוי | מרפאת הרב ש"ך
מניסיון אישי
נראה שגם אצלה אין תורים בחודשים הקרובים. אבל אולי גם כאן ניתן לנסות את עצתה של @אמא ועוד.. ולהזמין טלפונית.אפרת ברנע לוי | מרפאת הרב ש"ך
מניסיון אישי
נכון, בשביל לקבל תור קרוב צריך להתקשר למזכירהנראה שגם אצלה אין תורים בחודשים הקרובים. אבל אולי גם כאן ניתן לנסות את עצתה של @אמא ועוד.. ולהזמין טלפונית.
סליחה על ההקפצה,נכון, בשביל לקבל תור קרוב צריך להתקשר למזכירה
יש להם תורים מאוד קרובים שהם שומרות, למי? לא יודעת...
אבל עשיתי את זה כבר כמה פעמים
לאיזה מספר את מתקשרת ?סליחה על ההקפצה,
אולי יש למישהיא את המספר של המרפאה בהרב ש"ך?
ניסיתי, ואני מגיעה לנתב שיחות, ואין אופציה לדבר עם המזכירה.
אולי יש מספר נוסף שאני לא יודעת?
תודה רבה!!
לאיזה מספר את מתקשרת ?
המספר של המרפאה זה 03-63313331700-50-53-53
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: