רווח על הפקת דפוס

evelin

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שלום לכולם,
בבקשה בבקשה צריכה את עזרתכם כדי שאדע שאני עושה דבר נכון
היות ואני חדשה בתחום ההפקות דפוס,

לקוח ביקש ממני לעצב תפילה מסויימת כולל שטאנץ והדפסה על נייר כרומו,
עכשיו נניח והוא צריך כ-3000 יחידות והמחיר שהצעתי לו הוא 3 ש''ח ליחידה וזה בסדר בשבילו,
השאלה שלי היא כזו- אם לי זה עולה נניח 1.5 ש''ח או 1.7 ליחידה האם הרווח שלי הוא הוגן או שהגזמתי ועליי להוריד לו במחיר?? יש לציין שהמחיר כולל את העיצוב והתיקונים, וכולל את כל ההתנהלות מול בית הדפוס והאחריות שאני לוקחת על עצמי,
מה דעתכם??
תודה רבה!

אוהב0ישראל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם כולל גם את הגרפיקה לעבודה - המחיר סביר בהחלט. אם היה רק הפקה נטו של עבודה קיימת לדעתי המחיר גבוה.
בכל מקרה ראוי לציין שהתחרות בין מפיקי הדפוס אגרסיבית מאוד, וייתכן שעל הדרך הלקוח פתאום ישמע שהוא יכל להשיג את העבודה ב- 2 ש"ח ליחידה כולל הגרפיקה, ואז מה שיקרה בדר"כ הוא שהלקוח ינתק קשרי עבודה לעתיד. אז כדאי לחשבן את הענין גם.

evelin

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה על התגובה המועילה, יש עוד דעות בנושא?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה