הבת שלי הכינה רוגלך שהחנות יכולה להתביש לידם הם גם נראים מדהים (ללא מרגרינה!)
אז ככה:
מתכון: קילו קמח
2 כפות שמרים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בקערה
חצי קילו קמח
שמרים
ביצים
סוכר
להשהות 5 דקות
להוסיף מלח חצי קילו קמח שמן לחכות שעה לתפיחה. (הקערה סגורה בתוך שקית עם גפרורים)
להכין את המילוי בסיר:
8 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
חבילת פודינג וניל (5 כפות)
2 כפות קפה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כשזה מעורבב טוב לסגור את האש. (זה לא מאד נוזלי)
הכנת הרוגלך: שימו לב- דרך מיוחדת!
מרדדים מן הבצק שתפח עיגול בקוטר 18 סנטימטר בערך
מורחים עליו שכבה נדיבה של קרם שהכנו
מקפלים לחצי את העיגול המרוח (כמו חצי פיתה)
ושוב מרדדים לעיגול כמו קודם.
קורצים משולשים כמו פיצה בערך - 8 משולשים
ומגלגלים אותם מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר
מסדרים בתבניות
שמים על הדלת של התנור עוד 20 דקות לתפיחה נוספת.
אופים עד השחמה על 180 מעלות
כשזה יוצא מן התנור- מורחים זיגוג (כוס סוכר מורתח עם כוס מים)
אפשר לפזר שומשום.
טעם מושלם
(להקפיא מייד אחרת לא ישאר!!!!!)
אז ככה:
מתכון: קילו קמח
2 כפות שמרים
2 חלמונים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
בקערה
חצי קילו קמח
שמרים
ביצים
סוכר
להשהות 5 דקות
להוסיף מלח חצי קילו קמח שמן לחכות שעה לתפיחה. (הקערה סגורה בתוך שקית עם גפרורים)
להכין את המילוי בסיר:
8 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
חבילת פודינג וניל (5 כפות)
2 כפות קפה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כשזה מעורבב טוב לסגור את האש. (זה לא מאד נוזלי)
הכנת הרוגלך: שימו לב- דרך מיוחדת!
מרדדים מן הבצק שתפח עיגול בקוטר 18 סנטימטר בערך
מורחים עליו שכבה נדיבה של קרם שהכנו
מקפלים לחצי את העיגול המרוח (כמו חצי פיתה)
ושוב מרדדים לעיגול כמו קודם.
קורצים משולשים כמו פיצה בערך - 8 משולשים
ומגלגלים אותם מהחלק הרחב לכיוון החלק הצר
מסדרים בתבניות
שמים על הדלת של התנור עוד 20 דקות לתפיחה נוספת.
אופים עד השחמה על 180 מעלות
כשזה יוצא מן התנור- מורחים זיגוג (כוס סוכר מורתח עם כוס מים)
אפשר לפזר שומשום.
טעם מושלם
(להקפיא מייד אחרת לא ישאר!!!!!)
נערך לאחרונה ב: