אפשר להכין עם זה לזניה?המתכון הוא מאוד פשוט
על קילו קמח (ממליצים על קמח דורום אבל אני הכנתי בקמח רגיל) 10 ביצים
את שמה את הקמח בקערה עושה חור באמצע ובפנים שמה את הביצים ולשה
בהתחלה זה נראה שהבצק פירורי אבל ככל שאת לשה יותר הבצק מתאחד
צריך ללוש 10-15 דקות עד שהבצק נהיה אחיד וגמיש
את עוטפת בניילון נצמד ומכניסה למקרר מינימום שעה וחצי ועדיף לחכות 12 שעות.
אגב אפשר גם להכין במקום ביצים עם מים ושמן זית
על קילו קמח 220 מ"ל מים ו30 מ"ל שמן זית.
שימי לב אם את מכינה מהבצק הזה (עם המים והשמן זית) לזניה ברכתה המוציא
יוצא טוב/ טעים?