דרוש מידע קרן תורמים בשאטרסטוק

טורונטיאני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יוצרי ai
מוכרים תמונות בשאטרסטוק? קיבלתם תשלום אי פעם על התמונות שנלקחו לאימון מודלי ראיה ממוחשבת ובינה מלאכותית (תמונות שאח"כ א"א לראות בתיקיה של התמונות למכירה), כתוב אצלם שמפעם לפעם כאשר יצטברו הכנסות משמעותיות בקרן הם יחולקו לתורמים.. בינתיים לא ראיתי מהאפשרות הזו ספציפית אפילו סנט אחד..
(אגב זו הסיבה שהפסקתי לתת תמונות באפשרות של "מסחרי" אלא רק ב"מאמר עריכה", הבעיה שאח"כ הקונים יכולים להשתמש בתמונות רק לחדשות וכתבות וכדו', אבל לא לפרסומות)
אז אם מישהו קיבל מהם תשלום על כך, אשמח לשמוע..

טורונטיאני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יוצרי ai
אם מכניסים תמונות ברגיל, מה שקורה זה שכשיש להם תמונה שמתאימה לאימון מודלים ממוחשבים הם פשוט לוקחים אותה ואז אני יכול לשכוח מהכסף (בינתיים אצלי לא קיבלתי על זה כלום) לעומת זאת אם מכניסים בתור מאמר מערכת הם לא יכולים להשתמש בזה, ולכן אני מעדיף להכניס בתור מאמר מערכת גם תמונות שלא צריך להכניס דוקא מהקטגוריה הזאת. ומה שעדיף זה באמת מראש כשנרשמים לחסום את האפשרות של לקיחת התמונות לאימון AI ואז לא נכנסים לבעיה הזאת

למכור תמונות

משתמש רשום
צילום מקצועי
ככל הידוע לי זה עובד הפוך שכל מה שאפשר למכור נכנס למכירה ומה שלא אבל מתאים לאימון מודלים ממוחשבים מתקבל לשם וגם מה שהולך למכירה הולך גם לאימון מודלים ממוחשבים
בכל מקרה אתה יכול לשנות את זה בהגדרות חשבוןשלא ילך יותר לאימון מודלים ממוחשבים

טורונטיאני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יוצרי ai
מציאות שגם דברים יפים וטובים שהיו מתקבלים למכירה, הועברו ישירות לשם, יכולתי להעלות מאה תמונות ו 80-90 אחוז ללכת לשם..
אגב קיבלתם משהו מקרן תורמים?

טורונטיאני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יוצרי ai
יתכן שתלוי בבודקים, וכבר היו פעמים שפסלו לי כמעט את כל התמונות שהעלתי כי הם היו דומות (מה שלא היה נכון)
ולפעמים אפילו 200-300 תמונות התקבלו כמעט ללא חריגים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה