קרמבו

בני ברקית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש לי קרמבויים בבית שעומדים מבויישים. (ואולי כבר מיובשים ;))
יש לכם רעיון מה ניתן לעשות איתם (הילדים לא אוהבים...)
חשבתי אולי סוג של מנה אחרונה או משהו.
תודה
 

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לשלוח אליי
תוך דקה זה ייגמר
 

קורן פלקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
היה כתוב ב"פטנט צעיר" בהמודיע לכווץ 2 קרבואים בתוך פיתה או 2 פרוסות לחם ולשים בטוסט:eek::eek::eek::eek::eek:
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תכיני בראוניס. בעזרת כף תוצאי חתיכות קרמבו [עם השוקולד והעוגיה] ותטביעי בעיסה אחרי ששמת בתבנית. אפיה רגילה.
יאמי!!!
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י בני ברקית;1885974:
יש לי קרמבויים בבית שעומדים מבויישים. (ואולי כבר מיובשים ;))
יש לכם רעיון מה ניתן לעשות איתם (הילדים לא אוהבים...)
חשבתי אולי סוג של מנה אחרונה או משהו.
תודה

בל תשחית דגופו קודם---
כיף לך שהם לא אוהבים,
אפשרות א' לשלוחלשכנים
אפשרות ב'
להכין ממנה חנוכיה 9 קרמואים כשלמעלה נעוץ משהו שאמור להיות נר
 

sari5659

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תכניסי למיקרוגל בערך לחצי דקה בתוך צלחת
 

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
יש לי עוד כמה לתרום לך לאוסף, איך זה שכל שנה אני קונה מחדש חבילה רק כדי להגיע למסקנה שאף אחד כאן לא אוהב את זה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בגלל שכתבו לך להכניס למקרוגל נזכרתי בממתק מאוד טעים מייד אין יו אס איי.
בארה"ב יש משהו שנקרא מרשמלו פלוף [קציפת מרשמלו] זה מעין מרשמלו במרקם של ממרח. מכינים איתו כל מיני דברים טובים, בין היתר חטיף פצפוצי אורז. את כשמכניסים קרמבו למיקרוגל מקבלים משהו דומה [אבל ממש כמה שניות, רק שיתרכך למעין ממרח]
תכניסי את הקרמבואים למיקרוגל. אחר שנמס תוסיפי קצת דבש, פצפוצי אורז, חמאת בוטנים. אין בזה כמויות מדויקות, עובדים לפי העין עש שמתקבלת תערובת שאפשר להכין ממנה כדורים. או לחילופין להוריד בכף למנגטים. מקשטים מעל בשוקולד מומס.
את הילדים יחטפו. ואם לא תכתבי לי באישי ואשלח לך את הכתובת שלי.
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא ידעתי שקיימים ילדים (ובוגרים) שלא אוהבים קרמבו...
 

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י sari5659;1886329:
תנסי תטעמי :p:p:pאבל תכניסי אפילו פחות מחצי דקה 15 שניות

אני ראיתי באיזה מקום 20 שניות...
 

sari5659

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י eden7115;1886502:
אני ראיתי באיזה מקום 20 שניות...

תלוי בסוג המיקרו ולכן לא רשמתי מדויק אלא להתחיל ואז לשים שוב אם צריך...
 

קרמבו

משתמש מקצוען
קראתם לי? :p

יש לי מתכון של מוקולטה - משקה קפה עם קרמבו. טעים טעים!
 

nechamizak

משתמש סופר מקצוען
גלידת קרמבו:

שמים בקערה חבילת שמנת מתוקה או ריצ' להקצפה וארבעה קרמבואים שלמים על כל תכולתם כולל הביסקויט וציפוי השוקולד, ומקציפים את הכל ביחד במהירות גבוהה לקצף יציב. אח"כ מקפיאים.

נשמע קצת הזוי אבל יש פה רעיון מסוים: הקצפת של הקרמבו עשויה מחלבונים מוקצפים שביחד עם השמנת המוקצפת יוצרים מרקם מצוין לגלידה. השוקולד והעוגיות המרוסקות נותנים אפקט שברי עוגיות בגלידה. בתיאבון!
 

בני ברקית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י קרמבו;1886534:
קראתם לי? :p

יש לי מתכון של מוקולטה - משקה קפה עם קרמבו. טעים טעים!

אשמח לשמוע את המתכון!
 

קרמבו

משתמש מקצוען
מוקולטה - קרמבו
חומרים:
2/3 כוס שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד מריר
2-3 כפית קפה נמס
2/3 כוס מים רותחים
2/3 כוס חלב
2 קרמבו
אופן ההכנה:
מחממים בסיר קטן את השמנת והשוקולד עד המסה. מערבבים עד שהתערובת חלקה ואחידה. ממיסים את הקפה במים הרותחים ומוסיפים לסיר. מוסיפים את החלב. מחממים שוב עד רתיחה עדינה.
מפרידים את הקרמבו מהעוגייה ומניחים אותו בתחתית כוס. מוזגים עליו את תוכן הסיר ומערבבים היטב עד שהקרמבו נמס. מגישים מיד.
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
רק אל תשכחי להסיר את העטיפה של הקרמבו לפני שאת מכניסה למיקרו.....

חני
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מכירת את האתר בצק אלים?

אז הנה עוגת קרמבו למשועממות

http://www.bazekalim.com/2014/12/15/krembo-torte/

והנה תקציר המתכון
יש שם תמונות

פינת התכל'ס
לטורט: מקציפים 4 ביצים יחד עם 3/4 כוס סוכר לקצב תפוח, בהיר ולבנבן. מפרידים 6 קרמבואים מהביסקוויט וזורקים פנימה לקצף. קוצצים את הביסקוויטים ומוסיפים פנימה. מקציפים כמה שניות במהירות עד שהקרמבואים נשברים ומתמוססים לתוך הקצף. מערבבים פנימה 1 כפית תמצית וניל, קורט נדיב מלח, 1 שקיק קטנה אבקת אפייה (10 גר'), ו-3/4 כוס קמח (או 1 כוס פירורי ביסקוויטים). מוזגים לתבנית ואופים עד שהעוגה תפוחה, שחומה, ואינה רוטטת כשמטלטלים אותה. תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק – אופים על 160 מעלות למשך כ-40 עד 50 דק'. כל שאר התבניות: אופים על 180 מעלות. במידה ואופים בתבנית הגדולה של התנור העוגה מוכנה תוך כ-10 עד 15 דק' בלבד.
למלית: ממיסים 100 גר' שוקולד מריר במיקרוגל יחד עם 25 גר' חמאה, קורט מלח (כן!), ושליש כוס חלב לקרם חלק. מצננים במקרר כחצי שעה או במקפיא רבע שעה, עד שהקרם סמיך ונוח למריחה. מקציפים 2 שקיות שמנת מתוקה 38% יחד עם 2 כפות סוכר (אם רוצים זילוף יציב ושהעוגה לא תימעך, מייצבים עם 1 כפית ג'לטין שהושרתה בכף חלב כ-5 דק', חוממה קלות במיקרוגל עד שהגרגרים התמוססו, ואז צוננה קלות. מזרזפים פנימה לקצפת ממש בסיום ההקצפה). מערבבים בצד גם חצי כוס חלב עם חצי כפית תמצית וניל.
להרכבה: אם אפיתם עוגה עגולה בתבנית 24 ס"מ, מקפיאים אותה טוב טוב ומנסרים באמצע לשתי חתיכות. אם אפיתם בתבנית גדולה של תנור קורצים עם רינג 3 עיגולים לפי ההוראות למעלה (או בפוסט הזה, או בוידאו הזה). מספיגים את השכבה התחתונה בכף-שתיים של תערובת החלב, מורחים שכבה נאה של קרם שוקולד, ומזלפים את הקצפת. חוזרים שוב עם שאר השכבות, ומצננים היטב במקרר לפני ההגשה. אפשר לקשט בביסקוויטי קרמבו נוספים.

לא ניסיתי רק השמנתי מלהסתכל...
 

קבצים מצורפים

  • krembocake41.jpg
    KB 111.9 · צפיות: 0

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה