בסיס
35 עוגיות לוטוס
מרנג שויצרי
250 גרם חלבון
500 גרם סוכר
100 גרם אבקת סוכר
צפוי
ממרח לוטוס
מחממים חלבון וסוכר על בן מארי כ10 דק עד שגרגרי הסוכר נמסים (אם הקערה של המיקסר שלכם מנירוסטה תערבבו בתוכה ותעלו אותה על סיר קטן ועל הדרך תחסכו כלי אחד בשטיפה...)
מעבירים למיקסר ומקציפים לקצף יציב.
מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים באיטיות כדקה.
עם מרית מודאים שכל האבקת סוכר התערבבה כראוי ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק
בזמן שהחלבונים והסוכר נחים על הבן מארי תרבעו (מלשון מרובע) את עוגיות הלוטוס שלכם.
עכשיו הזמן לזלף קרמבו גבוה ומרשים עם כמה קומות שתבחרו ( תיזהרו לא להיסחף) ולהעביר למקפיא.
כשהקרמבו קפוא חממו את ממרח הלוטוס במיקרו (אם אתם מחממים בצנצנת המקורית תבדקו שאין על הסף שאריות של ניר כסף. ואין חכם כבעל הנסיון...)
אפשר לטבול את הקרמבו או לזלף עליו מלמעלה.
זמן ההכנה של הקרמבו קצר יותר מזמן קריאת הפוסט.
בתאבון
35 עוגיות לוטוס
מרנג שויצרי
250 גרם חלבון
500 גרם סוכר
100 גרם אבקת סוכר
צפוי
ממרח לוטוס
מחממים חלבון וסוכר על בן מארי כ10 דק עד שגרגרי הסוכר נמסים (אם הקערה של המיקסר שלכם מנירוסטה תערבבו בתוכה ותעלו אותה על סיר קטן ועל הדרך תחסכו כלי אחד בשטיפה...)
מעבירים למיקסר ומקציפים לקצף יציב.
מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים באיטיות כדקה.
עם מרית מודאים שכל האבקת סוכר התערבבה כראוי ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק
בזמן שהחלבונים והסוכר נחים על הבן מארי תרבעו (מלשון מרובע) את עוגיות הלוטוס שלכם.
עכשיו הזמן לזלף קרמבו גבוה ומרשים עם כמה קומות שתבחרו ( תיזהרו לא להיסחף) ולהעביר למקפיא.
כשהקרמבו קפוא חממו את ממרח הלוטוס במיקרו (אם אתם מחממים בצנצנת המקורית תבדקו שאין על הסף שאריות של ניר כסף. ואין חכם כבעל הנסיון...)
אפשר לטבול את הקרמבו או לזלף עליו מלמעלה.
זמן ההכנה של הקרמבו קצר יותר מזמן קריאת הפוסט.
בתאבון