דרוש מידע קרטינג

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
אני מעוניין לפתוח מסלול קרטינג באחד האזורים החרדים בארץ
ואין לי אפילו לא קצה חוט מאיפה להתחיל, איך מתכננים מסלול, איפה קונים רכבים, מה דרישות הרשויות.

האם יש למישהו רעיון או מידע או קצה חוט מאיפה להתחיל ואיך אשמח לכל בדל מידע?

בתודה מראש

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
ואין לי אפילו לא קצה חוט מאיפה להתחיל, איך מתכננים מסלול, איפה קונים רכבים, מה דרישות הרשויות.

בתודה מראש
האם בדקת כמה זה ילך בציבור?
כאחת שעשתה כמה קרטינגים בחייה (בכמה מקומות שונים), הסיכוי שהציבור החרדי יצא לבילוי מעולם המרוצים, הכולל עלות ליחיד סביב 50 ש"ח ל-10 דקות בלבד, אפעס קצת נמוכה.

לא מוציאים כאלה סכומים לאדם אחד ל-10 דקות לעיתים קרובות, ואם כל אחד מהזוגות הצעירים או בחורי ישיבה שמחפשים בד"כ בילוי זול יעשה את זה פעם בשנה, לא תרוויח הרבה ואילו ההוצאות אמורות להיות מטורפות. ממה ששמעתי כל רכב עולה סביבות 15,000 ש"ח, ועלויות הביטוח אמורות להיות מטורפות, עלות מקום, מפעיל, תקנים מחמירים, בלאי וכו'.

בקיצור, נשמע לי קצת מופרך, אבל בכל מקרה בהצלחה רבה ואם ייפתח עדכנו אותנו שנדע לבוא:)

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כאחת שעשתה כמה קרטינגים בחייה (בכמה מקומות שונים), הסיכוי שהציבור החרדי יצא לבילוי מעולם המרוצים, הכולל עלות ליחיד סביב 50 ש"ח ל-10 דקות בלבד, אפעס קצת נמוכה.

לא מוציאים כאלה סכומים לאדם אחד ל-10 דקות לעיתים קרובות, ואם כל אחד מהזוגות הצעירים או בחורי ישיבה שמחפשים בד"כ בילוי זול יעשה את זה פעם בשנה, לא תרוויח הרבה ואילו ההוצאות אמורות להיות מטורפות. ממה ששמעתי כל רכב עולה סביבות 15,000 ש"ח, ועלויות הביטוח אמורות להיות מטורפות, עלות מקום, מפעיל, תקנים מחמירים, בלאי וכו'.

בקיצור, נשמע לי קצת מופרך, אבל בכל מקרה בהצלחה רבה ואם ייפתח עדכנו אותנו שנדע לבוא:)

סורי שאני סותרת את דברייך
אבל את לא היחידה בציבור החרדי שעשתה כמה קארטינגים בחייה
יהיו שיעשו, כיום רוב התיירות בארץ היא חרדית
החילונים טסים לחו"ל.
בקיצור
לדעתי דווקא כן יכול להיות לזה ביקוש גדול

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אם זה הולך להיות משהו ברמה ואתה מתכוון לשמור שבת, צפה למאסות מטורפות של בחורי ישיבות מטעם איגוד בני הישיבות. אולי בחור מיוזמתו יחפש דברים יותר גרנדיוזיים, אבל איגודי בני הישיבות משוועים לאטרקציות שומרות שבת, ואם בחור יקבל כניסה חינם הוא יבוא.

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L

בתודה מראש

בדרך כלל במקרים האלו רצוי להתייעץ עם משהו בתחום היום או לשעבר אולי היא תדע לכוון את הפרטים הטכניים לאחר ניסיון.

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
החילונים טסים לחו"ל.
בקיצור
הלוואי ואת הצודקת מבינינו,
אני בכל מקרה מעודדת יוזמה כזו כצרכנית, ומקווה שיעשו בדיקת שוק מקיפה לפני השקעה גדולה שכזו.

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
למה להרוס האדון רוצה לעשות במחיר השווה לכל נפש במיקום מתאים ובאווירה חרדית
קראת את כל תגובתי או רק את השורה הזו? זה מה שנקרא להוציא דבר מהקשרו.

עודדתי מאוד ועם זאת הדגשתי שיש לבדוק את הסיכונים הכרוכים בכך. "התורה חסה על ממונם של ישראל"

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
החילונים טסים לחו"ל.
בקיצור
ורק להדגיש דבר אחד, יש כיום המון משפחות חרדיות (מפלח השוק שמתאים לקראטינג!) שנוסעים לחו"ל במחיר חופשה בארץ.
וההוכחה הכי טובה לכך היא @דבורי פשדנובק צלמת (חו''ל כשר) שיש לה אתר מאוד מצליח!

תגובתי

משתמש מקצוען
קראת את כל תגובתי או רק את השורה הזו? זה מה שנקרא להוציא דבר מהקשרו.

עודדתי מאוד ועם זאת הדגשתי שיש לבדוק את הסיכונים הכרוכים בכך. "התורה חסה על ממונם של ישראל"
סליחה רק נבהלתי מהמחיר:):) חלילה לא פסלתי את הדברים באמת אולי אם המחיר יהיה שפוי אז זה יהיה יותר ריווחי עקב תפוסה מלאה

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
סליחה רק נבהלתי מהמחיר:):) חלילה לא פסלתי את הדברים באמת אולי אם המחיר יהיה שפוי אז זה יהיה יותר ריווחי עקב תפוסה מלאה
הקארטינג היחיד שקיים בפחות מהמחיר הנ"ל זה 38₪ כמדומני, בראשון לציון במסלול שנחשב ל"הכי גדול בארץ".
בפועל מדובר במכשירים מכניים מקרטעים, ובמסלול עלוב מאוד.

פחות מ-50₪ ל-10 דקות, זה הפסד ודאי (כך נאמר לי ע"י מפעיל ותיק מאוד בתחום)

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
יש בתלפיות י-ם בחניון ויש במקומות פתוחים
לדעתי כיף במקום גודל ופתוח הרבה יותר
אבל הרעיון של זה לא כמו מסלול אופניים -לראות נופים וכו
יש פה עניין של תחרות ונהיגה מהירה , וזה מתאים לבחורים צעירים בד"כ
למרות שעשיתי כמה פעמים בתור בחורה;)

תגובתי

משתמש מקצוען
הקארטינג היחיד שקיים בפחות מהמחיר הנ"ל זה 38₪ כמדומני, בראשון לציון במסלול שנחשב ל"הכי גדול בארץ".
בפועל מדובר במכשירים מכניים מקרטעים, ובמסלול עלוב מאוד.

פחות מ-50₪ ל-10 דקות, זה הפסד ודאי (כך נאמר לי ע"י מפעיל ותיק מאוד בתחום)
אינני יכול להכחיש פשוט אין לי מידע בנושא אבל אני לא בדיוק מאמין למפעיל הותיק

אשר שרבר

משתמש סופר מקצוען
??
ובגלל זה כל כך הרבה מקומות לא מוכנים לסגור בשבת?
הציבור החילוני צורך בהמוניו תרבות פנאי, ולצרנו חלק גדול ממנו בשבת

בעיה אחרת מצד אחד זו אטרקציה יקרה, מצד שני בחרדי זה חייב יהיה מן הסתם להיות נפרד
כמה יסכימו לשלם על זה כאטרקציה לנערים/ות?
וזוגות, או משפחות אמממ לחרדי 'אסור' להפעיל דבר כזה, נראה לי.

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
זה לא חייב להקרא מעורב אפשר לעשות למשפחות עד גיל 8 בערך סוג של מכוניות מתנגשות
וקרטינג גם ככה לא מתאים לקטנים אז אם זה פתוח שיהיה רק לבנים
ממילא מכניסים כל פעם קבוצה בנפרד
זה דבר מהיר וקצר

mn

משתמש פעיל
זה רעיון מעולה!!!
הקארטינג בתלפיות בירושלים מלא עד אפס מקום בחרדים אפ' שזה 50 ל- 10 דקות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה