לבצק קראמבל
1/2 כוס סוכר
1/2 מרגרינה
1 כוס קמח
1 כוס קוואקר
(מעט מים כשמינית כוס)
לתמרים
500 גר' תמרים
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הקראמבל במיקסר עד לאיחוד,
שיישאר קצת פירורי.
להדק חצי מהכמות לתחתית תבנית חד פעמית קטנה.
לגלען את התמרים לשפוך עליהם מים רותחים להשאיר כחצי שעה,
לשפוך את המים (להשאיר בערך כף מים לדילול התמרים)
לרסק את התמרים בעזרת מזלג.
למרוח את התמרים המעוכים על הבצק, לפזר מעל את הפירורים שנותרו.
(אני הכפלתי כמויות - קראמבל - כפול 2.5, תמרים - קילו
מתאים ל2 תבניות 20/30)
לאפות על 180 מעלות ארבעים דקות.
המתכון קל להכנה, מתאים למנוסות במטבח.
כאן אפשר לראות את שלבי ההכנה ואת המרקם של החומרים:
והנה הקראמבל:
וכאן אפשר לקרוא על הסיפור של הקראמבל תמרים
1/2 כוס סוכר
1/2 מרגרינה
1 כוס קמח
1 כוס קוואקר
(מעט מים כשמינית כוס)
לתמרים
500 גר' תמרים
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הקראמבל במיקסר עד לאיחוד,
שיישאר קצת פירורי.
להדק חצי מהכמות לתחתית תבנית חד פעמית קטנה.
לגלען את התמרים לשפוך עליהם מים רותחים להשאיר כחצי שעה,
לשפוך את המים (להשאיר בערך כף מים לדילול התמרים)
לרסק את התמרים בעזרת מזלג.
למרוח את התמרים המעוכים על הבצק, לפזר מעל את הפירורים שנותרו.
(אני הכפלתי כמויות - קראמבל - כפול 2.5, תמרים - קילו
מתאים ל2 תבניות 20/30)
לאפות על 180 מעלות ארבעים דקות.
המתכון קל להכנה, מתאים למנוסות במטבח.
כאן אפשר לראות את שלבי ההכנה ואת המרקם של החומרים:
והנה הקראמבל:
וכאן אפשר לקרוא על הסיפור של הקראמבל תמרים
נערך לאחרונה ב: