מתכון מעדן!!
קציצות סילקא
חומרים:
3 חבילות של עלי סלק
3 שיני שום גדולות
ביצה מדיום
3 כפות קמח אורז
1כפית מלח
אופן ההכנה:
שוטפים את העלים היטב ומכניסים אותם ל5 דקות למים רותחים לחליטה קצרה עד ריכוך אבל לא יותר מדי בשביל שישאר להם הטעם.
מסננים ומניחים בצד להתקררות.
שמים את כל החומרים בקערה טוחנים למרקם לא חלק לחלוטין.
לוקחים מהתערובת כף ומניחים את התערובת במחבת ולא משטחים.
מטגנים עד להתקשות מועטת שיהיה אפשר להפוך. הופכים בעדינות רבה עד להשחמה קלה בצד השני ומוציאים זה צריך להיות קריספי בחוץ ורך בפנים.
כל הזכויות שמורות ל"אפשר - החופש להנות מהטעם" 0504134471.
מוזמנים להצטרף לקבוצות מתכונים וטיפים לחולי קרוהן עם דיאטת CDED. רוב המתכונים ללא גלוטן.
בווטסאפ ובמייל efshar0504134471אין לכתוב כתובת מייל
קציצות סילקא
חומרים:
3 חבילות של עלי סלק
3 שיני שום גדולות
ביצה מדיום
3 כפות קמח אורז
1כפית מלח
אופן ההכנה:
שוטפים את העלים היטב ומכניסים אותם ל5 דקות למים רותחים לחליטה קצרה עד ריכוך אבל לא יותר מדי בשביל שישאר להם הטעם.
מסננים ומניחים בצד להתקררות.
שמים את כל החומרים בקערה טוחנים למרקם לא חלק לחלוטין.
לוקחים מהתערובת כף ומניחים את התערובת במחבת ולא משטחים.
מטגנים עד להתקשות מועטת שיהיה אפשר להפוך. הופכים בעדינות רבה עד להשחמה קלה בצד השני ומוציאים זה צריך להיות קריספי בחוץ ורך בפנים.
כל הזכויות שמורות ל"אפשר - החופש להנות מהטעם" 0504134471.
מוזמנים להצטרף לקבוצות מתכונים וטיפים לחולי קרוהן עם דיאטת CDED. רוב המתכונים ללא גלוטן.
בווטסאפ ובמייל efshar0504134471אין לכתוב כתובת מייל