זה עשוי מקמח וה עשוי מקמח...
אולי הטעם יהיה שרוף מעט
וואו תודה!! נרגעתי...אני תמיד עושה עם קמח מצה יוצא מעולה!
העיסה נראית לי יותר קשה קצת, כמה ביצים את שמה? (עשיתי קילו בשר טחון +חצי קילו עוף)אני תמיד עושה עם קמח מצה יוצא מעולה!
כי עכשיו לא פסח.... רציתי קציצות רגילותכמו בפסח לאוכלי שרויה, מה הלחץ?
יש כאלה שמכינים כך כל השנה, גם את השניצל.כי עכשיו לא פסח.... רציתי קציצות רגילות
צודקת. לא יצא לי להכין קציצות לפסח... עכשיו כשאת אומרת אני שמה לב שנלחצתי סתם.יש כאלה שמכינים כך כל השנה, גם את השניצל.
במתכון כתוב לי פירורי לחם ותמיד יוצאות קציצות משובחות, הילדים חיכו לקציצות (ארוחת צהריים האהובה עליהם) ופחדתי שלא יאהבו ויתאכזבו...אני אוהבבת לשים קמח מצה במקום פירורי לחם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: