תוכנות:
Manga Studio
Corel Painter
Photoshop
לוח:
Huion GT185 HD
שכבות:
40 +-
שעות:
18
+-
מותר להשתמש לכל שימוש שהוא מלבד מסחרי. אשמח אם תזכירו את שמי.
פרק מיומן J האישי:
אחרי השיתוף האחרון שלי, שני עובדות הודיעו לי על קיומם בחוסר נימוס מכאיב.
א. אילו לגב שלי היו זרועות, כפות ידיים עם אצבעות, הייתם צריכים לסבול עכשיו מונולוג שלם אודות הניצול המחפיר שלי, המרחיב על חוסר ההתחשבות המשוועת שלי בו, והמפרט את המשאלה הצנועה שהוא מצפין בשדרתו, לכסא בעל מושב הגון. או לפחות לשכיבת פרקדן על משטח ישר כלשהוא. עדיף כמה שיותר קשיח. רצפת אבן נשמעת כמו אופציה מצוינת כרגע.
ב. אחרי מחשבה מעמיקה, ו18 שעות של חשבון נפש, הגעתי למסקנה שהאמת היא שאני מהווה שירות מחמאות מצוין עבור עצמי. מצרך ממנו יש לי מחסור חמור הוא ביקורת שלילית.
אנא, תרמו כנדבת ליבכם הרחב.
אל תאגה, לא תצליחו לגרום לשום נזק, היות שהציפורניים שלי כבר נגמרו מזמן. שערותי נתלשו עד לקרחת שלא היתה מביישת את פו הדוב, ולילותי כבר לא לילות וגם לא ימים.
אין שום צורך להקדים פסקת התנצלויות, או להרחיב בפרולוג של משפטים חיוביים.
נא לקפוץ ישר למה שלא מצא חן בעיניכם.
שלכם תמיד,
J.
ϾϿ
Manga Studio
Corel Painter
Photoshop
לוח:
Huion GT185 HD
שכבות:
40 +-
שעות:
18
+-
מותר להשתמש לכל שימוש שהוא מלבד מסחרי. אשמח אם תזכירו את שמי.
פרק מיומן J האישי:
אחרי השיתוף האחרון שלי, שני עובדות הודיעו לי על קיומם בחוסר נימוס מכאיב.
א. אילו לגב שלי היו זרועות, כפות ידיים עם אצבעות, הייתם צריכים לסבול עכשיו מונולוג שלם אודות הניצול המחפיר שלי, המרחיב על חוסר ההתחשבות המשוועת שלי בו, והמפרט את המשאלה הצנועה שהוא מצפין בשדרתו, לכסא בעל מושב הגון. או לפחות לשכיבת פרקדן על משטח ישר כלשהוא. עדיף כמה שיותר קשיח. רצפת אבן נשמעת כמו אופציה מצוינת כרגע.
ב. אחרי מחשבה מעמיקה, ו18 שעות של חשבון נפש, הגעתי למסקנה שהאמת היא שאני מהווה שירות מחמאות מצוין עבור עצמי. מצרך ממנו יש לי מחסור חמור הוא ביקורת שלילית.
אנא, תרמו כנדבת ליבכם הרחב.
אל תאגה, לא תצליחו לגרום לשום נזק, היות שהציפורניים שלי כבר נגמרו מזמן. שערותי נתלשו עד לקרחת שלא היתה מביישת את פו הדוב, ולילותי כבר לא לילות וגם לא ימים.
אין שום צורך להקדים פסקת התנצלויות, או להרחיב בפרולוג של משפטים חיוביים.
נא לקפוץ ישר למה שלא מצא חן בעיניכם.
שלכם תמיד,
J.
ϾϿ