דרוש מידע קנס על אי תיקוף רב קו , יש למישהו ניסיון לביטול דוח ? ...יש לי חופשי שנתי

בן טולילה

משתמש פעיל
אגב דובר שמקלב יטפל בזה, זה לא הגיוני בעליל, שלחתי לו מייל על זה לפני שבוע.. בנתיים לא מגיב ...

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אין סיכוי לביטול
אבל באמת.
מנסיון של הרבה מאוד

אצלינו תקפנו אבל תעריף לא נכון וזה היה כשרק השתנו התעריפים ולא התרגלנו לזה שצריך לשנות במכשיר התיקוף ובכל זאת לא ויתרו לנו כשערערנו

חלון בלון

משתמש צעיר
לי זה קרה לפני חמש שנים, קיבלתי דוח והיה לי חופשי שנתי, שלחתי פניה- אני לא זוכרת בדיוק איך אבל למשרד התחבורה וקיבלתי הודעה חזרה שהקנס בוטל ואני לא צריכה לשלם,

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
פעם באמת היה אפשר להגיש ערעור אבל היום הם לא מקבלים שום ערעור
מה שכן , שמעתי שלמי שיש חופשי ולא תיקף הקנס הרבה יותר נמוך (לא יודעת אם כבר מיישמים את זה)

זוצית חדשה

משתמש פעיל
אני היום קבלתי דוח מלפני חמש שנים ואין עם מי לדבר הם שולחים לעורך דין מעצמם וצריך לשלם גם על שכר טרחה לעורך דין
אין אפשרות לערער

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה