דרוש מידע קנס מהמכס בנתב"ג בסכום גדול.... איך מבטלים??.. דחוףףף...

ש. ירושלמי

משתמש רשום
קרוב משפחה שלי קיבל קנס בסכום של 4 ספרות בגין שהביא פאקטים של סיגריות חשמליות (חברת "מיילי" האמריקאית .. למי שמכיר..) אממה קנסו אותו על זה שהסיגריות חשמליות לא חוקיות בארץ... כי זה רמת ניקוטין גבוהה במיוחד... ולא על אי דיווח וכו'...
מי שמכיר איך עובד הענינים במכס ועם יעזור להגיש ערעור על אי ידיעה.... (מדובר באדם מבוגר שלא מבין בשטויות האלה)... והאם זה אומר שצריך להישפט על זה....
דחוףףףף.. כי הוסיפו לו כבר חצי מהסכום הראשוני בתור קנס על אי פירעון...
ואם למישהו יש קשרים שם ויודע איך אפשר לבטל את זה לגמרי?!....
תודה רבה.........

יודי יהודה

משתמש פעיל
ערעור לא יעזור מניסיון וגם אם עלה הקנס זה אומר שעבר הזמן של ערעור
מה שכולם עושים מגישים בקשה להישפט ממי שאני מכיר וזה יותר מכמה בודדים לחלק קראו למשרדים של המכס בנתבג צעקו עליהם שלא כדאי משפט ותכלס עבר כבר 7 שנים מאז וכלום היו לי חברים בישיבה שכלל לא קראו להם הגישו בקשה להישפט ולא התקדם כלום וזה נמחק אוטומטי השאלה אם לא עבר הזמן להישפט

ש. ירושלמי

משתמש רשום
עבר זמן כמו 3 חודש...
במקרה הנ"ל נמחק הבקשה להישפט וגבו להם את הקנס...?????

ש. ירושלמי

משתמש רשום
ערעור לא יעזור מניסיון וגם אם עלה הקנס זה אומר שעבר הזמן של ערעור
מה שכולם עושים מגישים בקשה להישפט ממי שאני מכיר וזה יותר מכמה בודדים לחלק קראו למשרדים של המכס בנתבג צעקו עליהם שלא כדאי משפט ותכלס עבר כבר 7 שנים מאז וכלום היו לי חברים בישיבה שכלל לא קראו להם הגישו בקשה להישפט ולא התקדם כלום וזה נמחק אוטומטי השאלה אם לא עבר הזמן להישפט
להגיש בקשה להישפט עוצר את תהליכי הגביה של המכס או את הוספת תשלום בגין פיגור???????

יודי יהודה

משתמש פעיל
להגיש בקשה להישפט עוצר את תהליכי הגביה של המכס או את הוספת תשלום בגין פיגור???????
כן עד להחלטה בעניין על ידי שופט הקנס הוא מינהלי היינו ניתן מיידית ללא משפט
ברגע שתגיש בקה להישפט אין התקדמות בקנס והוא יחכה להחלטה כמו שאמרתי אין להם זמן להתעסק עם שטויות כאלה לכן אין דיון במידה ואין ולא נקבע דיון תוך שנה מבקשה להישפט בטל הדוח
כרגע אם זה לא נותן את האופצייה כנראה שעבר הזמן בחוק של 90 יום
במידה וזה עבר תוכל לנסות להתקשר שיאריכו את זמן תשלום הקרן אם זה ביום יומיים ממעבר התאריך נוטים לקבל זאת ואז תוכל להגיש בקשה להישפט למרות שלדעתי חסר סיכוי כי זה לא דוח של עירייה אלא של המרכז לגביית קנסות שאינם ממהרים להקל אבל תנסה

ש. ירושלמי

משתמש רשום
כן עד להחלטה בעניין על ידי שופט הקנס הוא מינהלי היינו ניתן מיידית ללא משפט
ברגע שתגיש בקה להישפט אין התקדמות בקנס והוא יחכה להחלטה כמו שאמרתי אין להם זמן להתעסק עם שטויות כאלה לכן אין דיון במידה ואין ולא נקבע דיון תוך שנה מבקשה להישפט בטל הדוח
כרגע אם זה לא נותן את האופצייה כנראה שעבר הזמן בחוק של 90 יום
במידה וזה עבר תוכל לנסות להתקשר שיאריכו את זמן תשלום הקרן אם זה ביום יומיים ממעבר התאריך נוטים לקבל זאת ואז תוכל להגיש בקשה להישפט למרות שלדעתי חסר סיכוי כי זה לא דוח של עירייה אלא של המרכז לגביית קנסות שאינם ממהרים להקל אבל תנסה
איפה אמורים להגיש בקשה????

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
בדרך כלל, ערעור במצב העכשווי לכאורה יכול להיות רק להורדת גובה הקנס.
או לטעון שלא ידעתם על הקנס ולכן אתם מבקשים לפות את אפשרות הערערור או המשפט- דבר כשכנראה לא יתקבל.

אולי מומלץ להתייעץ עם עורך דין.

ש. ירושלמי

משתמש רשום
בדרך כלל, ערעור במצב העכשווי לכאורה יכול להיות רק להורדת גובה הקנס.
או לטעון שלא ידעתם על הקנס ולכן אתם מבקשים לפות את אפשרות הערערור או המשפט- דבר כשכנראה לא יתקבל.

אולי מומלץ להתייעץ עם עורך דין.
וערעור על גובה הקנס אמור להתקבל?

יודי יהודה

משתמש פעיל
בעיקרון בדו"ח רשות המקומית הם נותנים הפחתה ומימלא למרות שעבר הזמן תוכל להגיש בקשה להישפט כי זה לא באמת הפחתה אלא אורכה של תאריך תשלום הדו"ח (אתה מתקשר לעיריה מבקש לשלם רק שיורידו את התוספת בפועל הם מאריכים בכמה ימים את התאריך ואז מערערים מיד או מגישים בקשה להישפט באתר לא אומרים שרוצים להישפט)
בגדול במכס זה שונה בגלל שזה מערך אחר של המדינה ושם לצערי אין רחמים במיוחד לא עכשיו אבל תנסה שיפחיתו לך את הדו"ח או שיתנו אפשרות להישפט אם זה באתר תיראה אולי יהיה נס וזה יאפשר להגיש בקשה ...
ואם לא כפרת עוונות

משו שלא מכרים

משתמש רשום
קרוב משפחה שלי קיבל קנס בסכום של 4 ספרות בגין שהביא פאקטים של סיגריות חשמליות (חברת "מיילי" האמריקאית .. למי שמכיר..) אממה קנסו אותו על זה שהסיגריות חשמליות לא חוקיות בארץ... כי זה רמת ניקוטין גבוהה במיוחד... ולא על אי דיווח וכו'...
מי שמכיר איך עובד הענינים במכס ועם יעזור להגיש ערעור על אי ידיעה.... (מדובר באדם מבוגר שלא מבין בשטויות האלה)... והאם זה אומר שצריך להישפט על זה....
דחוףףףף.. כי הוסיפו לו כבר חצי מהסכום הראשוני בתור קנס על אי פירעון...
ואם למישהו יש קשרים שם ויודע איך אפשר לבטל את זה לגמרי?!....
תודה רבה.........
כמה הוא הביא

שלג בבני ברק

משתמש פעיל
יש לי דוח (נתב"ג) מלפני כמעט 3 חודשים האם יש אפשרות לבקשה להישפט או שמאוחר מידי?

(בדוח כתוב הזמן להישפט 30 ימים).

גם לא חתמתי על הדוח אולי אוכל להכחיש שקבלתי דוח?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה