דוקא לי פעם פקח אמר לי שאני יכול להשתמש ברב קו של האשהלידיעת הציבור
נסעתי בדנקל ונוסעת סיפרה שקיבלה קנס בגלל שהשתמשה ברב קו של בעלה ולא ברב קו אישי שלה.
לטענת הפקח רב קו (לא אנונימי) הוא אישי ואינו ניתן להעברה וכן לא חל ביטוח על נוסע שתיקף עם רב קו עם פרטים לא שלו.
ברור שמותר להשתמש בשל מישהו אחר, עובדה שאפשר לעשות כמה תיקופים באותו כרטיס (באוטובוסים)לידיעת הציבור
נסעתי בדנקל ונוסעת סיפרה שקיבלה קנס בגלל שהשתמשה ברב קו של בעלה ולא ברב קו אישי שלה.
לטענת הפקח רב קו (לא אנונימי) הוא אישי ואינו ניתן להעברה וכן לא חל ביטוח על נוסע שתיקף עם רב קו עם פרטים לא שלו.
ולמרות כל הנ"ל, עדיין כתוב באתר משרד התחבורה: "רב קו אישי אינו ניתן להעברה בין משתמשים."ברור שמותר להשתמש בשל מישהו אחר, עובדה שאפשר לעשות כמה תיקופים באותו כרטיס (באוטובוסים)
תשלחו מיד ערעור, ובנוסף פניה לפניות הציבור שלהם ושל משרד התחבורה לרענון הנהלים.
אני חושב שזה מצויין ומבורך שעושים את זה שלא כל אחד ישתמש ברב קו של מישהו אחרלידיעת הציבור
דוקא לי פעם פקח אמר לי שאני יכול להשתמש ברב קו של האשה
עניין ברור.לידיעת הציבור
רב קו אישי לא ניתן להעברה.ברור שמותר להשתמש בשל מישהו אחר, עובדה שאפשר לעשות כמה תיקופים באותו כרטיס (באוטובוסים)
תשלחו מיד ערעור, ובנוסף פניה לפניות הציבור שלהם ושל משרד התחבורה לרענון הנהלים.
למה לך להמציא, ועוד להציג מצא שווא כאילו מי שמתנהג בצורה תקינה לחלוטין, הרי הוא מחלל ה'?רב קו אישי לא ניתן להעברה.
העניין ברור וידוי לכל.
חבל שאנשים מתכמים גורמים בכך לחילול השם נורא.
הפקח מקבל את הרושם שחרדים אינם משלמים ומתכמנים את החברה.
בדנקלאיך אפשר לערער / לבטל קנס?
לא, האשכול עוסק בקנסות שניתנו בדנקל ובהקשר לכך הובא הקישורזה קנס של אגד אפשר שם?
יש לך מקור לדברים ה"ברורים" שלך?רב קו אישי לא ניתן להעברה.
העניין ברור וידוי לכל.
חבל שאנשים מתכמים גורמים בכך לחילול השם נורא.
הפקח מקבל את הרושם שחרדים אינם משלמים ומתכמנים את החברה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: