בפורום 'רכבים זה לזה' דיברו על זה בארוכה-כדאי לבקר שם.אשמח למידע אודות קנית רכב ממכרז של משרד ממשלתי או רכב שהיה בשימוש משטרתי.
האם זה שווה, מה היתרונות ומה החסרונות. ולמה כדאי לשים לב.
לגמרי.יש שם גם מציאות.
קניית רכב ממשלתי זה מוצר למקצוענים.ללא ידע מקצועי ממש, והבנה עמוקה בתחום, זה כמעט בוודאות כישלון.
בפורום 'רכבים זה לזה' דיברו על זה בארוכה-כדאי לבקר שם.
באופן אישי יצא לי לשוחח אם אחד מחברי הפורום שם שהוא מתעסק עם זה, והוא אמר לי שיש סביב זה הרבה קונספירציות, ושיש שם גם מציאות.
הבלאי עולה אם לא נוסעים בכלל שנה גם?בניידות תנועה הקילומטראז' לא משקף את המציאות כיוון שהן עומדות עם מנוע מונע בלי לזוז הרבה זמן, הבלאי עולה והקילומטראז' לא
למה אתה חושב שמוסתר בו ים בעיות?ללא ידע מקצועי ממש, והבנה עמוקה בתחום, זה כמעט בוודאות כישלון.
כלומר, קניית רכב שמוסתרות בו ים של צרות ובעיות.
תודהבפורום 'רכבים זה לזה' דיברו על זה בארוכה-כדאי לבקר שם.
באופן אישי יצא לי לשוחח אם אחד מחברי הפורום שם שהוא מתעסק עם זה, והוא אמר לי שיש סביב זה הרבה קונספירציות, ושיש שם גם מציאות.
בגדול כןהמציאות שם מכורות מראש?
סליחה על הבוטות, אני רק רוצה לעזור...למה אתה חושב שמוסתר בו ים בעיות?
כל רכב מגיע עם ספר טיפולים.
כשהרכב עומד מונע בלי לזוז בכלל המון זמן - וזה מה שקורה בניידות תנועה - יש בלאי משמעותי ממש.הבלאי עולה אם לא נוסעים בכלל שנה גם?
אתה לא בוטה.סליחה על הבוטות, אני רק רוצה לעזור...
השאלה הזאת היא תמימות (חרדית) שיש אנשי מקצוע שכל הקריירה שלהם זה להתפרנס מאנשים כאלה.
אני חוזר על דעתי העניה...
קניית רכב כזה, זהו עסק מלא סיכונים.
לכן שמתי את המילה "חרדי" בסוגריים .ראשית אני לא חושבת שזאת תמימות חרדית, אלא בדיקת נושא שאדם ממוצע מהשוק בין חרדי ובין חילוני אינו בקיא בהם.
דעתי מתבססת על המידע והניסיון שיש לי, כחובבן בתחום הרכב מזה כ 15 שנה.שנית, שאלתי על מה סמך מה הדעה( הענייה)מתבססת ולמה אתה חושב כך.
בהגיון, אם יש רכב ממשלתי ששימש בן אדם פרטי בעבודה, לא אמור להיות לו בלאי גדול יותר מרכב שאקנה מבן אדם פרטי ביד 2.
לאף אחד אין אינטרס להסתיר פגמים ברכבים
תמימות (חרדית)
עזוב... אל תקנה שם אם לא בא לך.
אם יש לך קצת הבנה בטפסי בדיקות רכב, תפתח בבקשה באתר של המכרזים את טפסי הבדיקות ותגיד לי אם נראה לך נורמלי מה שאתה טוען...עזוב... אל תקנה שם אם לא בא לך.
לך כמו 'תמים חרדי'
תבדוק טוב כמעט כל הרכבים שם מעל 300 אלף קמ רשום במפורש בטופס הבדיקה כמה תקלות משמעותיות.אם יש לך קצת הבנה בטפסי בדיקות רכב, תפתח בבקשה באתר של המכרזים את טפסי הבדיקות ותגיד לי אם נראה לך נורמלי מה שאתה טוען...
יש שם רכבים עם קרוב ל 400,000 ק"מ שיוצאים נקיים בבדיקת מכון מלבד כמה דברים קטנים, יותר ממה שיוצא רכב בבדיקה פרטית עם 40,000....
זאת הזיה לחשוב שזה אמיתי...
תתחיל לקרוא טפסי בדיקה ותראה כמה המציאות רחוקה מלהיות שקופה שם...
אז יכול להיות שיש כאלה שקנו ונהנים.
ויש שם הרבה רכבים טובים.
אבל תכלס, מי שאין לו ידע, ולא מבין לעומק מה לבחור, עלול בהחלט ליפול בפח.
ועדיין זה לא אומר שהוא יילך למאכער שיגנוב אותו....
הוא יילך לסוחר ישר וטוב, שימצא לו רכב אמין ואיכותי, ויקנה ממנו רכב אחרישייקח אותו בעצמו לבדיקה אמינה אישית שהוא בעצמו ישלם ויעשה... ויידע את מצב הרכב לאשורו.
בהיגיון, אדם שמשתמש ברכב שלא שייך לו ושיודע שאם זה ילך הוא יקבל חדש, שומר עליו פחות מאשר אדם פרטי.בהגיון, אם יש רכב ממשלתי ששימש בן אדם פרטי בעבודה, לא אמור להיות לו בלאי גדול יותר מרכב שאקנה מבן אדם פרטי ביד 2.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: