עזרה קניית רכב דרך תיווך!

דוא"ר ישר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אשמח לדעת אני קונה רכב דרך מתווך שיש לו באמת שם גדול של אמין בפרט במודיעין עילית
הוא טוען שעשה בדיקה על הרכב מנוע גיר שלדה וכו הכל תקין
ניסיתי לבקש בדיקת מוסך או אישור שהאוטו היה במוסך ,והוא התעצבן ואמר שמה שעובר תחתיו הכל תקין והוא מוכר 40 מכוניות בחודש
ואצלו קונים רק מי שסומך עליו, והוא מבטל את העיסקה,
מה אתם אומרים אפשר לסמוך עליו או שצריך לדרוש בכוח
תודה מראש!

לוי יצחק.

משתמש מקצוען
אשמח לדעת אני קונה רכב דרך מתווך שיש לו באמת שם גדול של אמין בפרט במודיעין עילית
ניסיתי לבקש בדיקת מוסך או אישור שהאוטו היה במוסך ,והוא התעצבן ואמר שמה שעובר תחתיו הכל תקין והוא מוכר 40 מכוניות בחודש
תודה מראש!
אין אמונה באף אחד
אם הרגש שלך אומר לדרוש בדיקה
אל תוותר.

RRRRR

משתמש מקצוען
תודה מראש!
אנחנו פעם קנינו , כנראה דרכו
והוא גם לא רצה שניקח לבדיקה
מאוד חששתי , תכלס רכב מעולה ברוך ה'
לא יודעת אם זה מעיד
אבל אני חושבת שהוא ישר ואפשר לסמוך עליו

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
1. סוחר שמפחד מבדיקה במכון עצמאי, מריח מאוד חשוד.
צריך לדעת שתופעות של זיופי מד קילומטראז' והעברת טסט בקומבינה זה לחם חוקם של הרבה סוחרים.
2. באופן כללי אין לסמוך על טופס הבדיקה של הסוחרים והמיגרשים וגם לא ללכת למכון שהם ממליצים וכ"ו.
3. באופן כללי מומלץ לחפש רכב עם תיעוד של היסטוריית טיפולים ואם זה רכב באחריות עדיין ניתן להיכנס למוסך מורשה
ולמשוך היסטורייה.
4. בגלל שדרכם של סוחרי רכב וכ"ו להשביח רכבים שעברו תאונות מומלץ מאוד למשוך טופס היסטוריה ביטוחית בעלות 10 ש"ח ולראות אם יש עבר ביטוחי לרכב ואם כן כמה ירידת ערך קבע שמאי.
5. לא לשכוח לבדוק שיעבודים בפרט מרכב ממגרש שגם מתעסק בליסינג.
6. מומלץ באופן ככללי לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שאתם מכירים ולבקש חוות דעת כעיקרון בטופס בדיקה של מכון יש מלא סעיפים שנועדו בעיקר לבטח את המכון מתביעה (אם מכון כותב תקין על מנוע וגיר ושלדה וכו הוא לוקח על זה אחריות למס' חודשים) ולכן לא תמיד זה משקף את המציאות.
7. בהצלחה והרבה סיעתא דשמיא.
8. יש פורומים ברשת שמתמחים ברכבים ויוכלו לתת חוות דעת מעולה לגבי טופס הבדיקה מחיר הרכב, מחיר תיקונים וכ"ו

RRRRR

משתמש מקצוען
בעיניי,חשוד שהוא מתעקש לא לקחת לבדיקה , וזה כבר סיבה להתעקש הפוך.
אני גם חשבתי כך
אבל בגלל שהכרנו כמה שקנו דרכו והיו מרוצים
סמכנו עליו
מה שכן הבאנו מוסכניק למקום לראות את הרכב
עם זה לא היה לו בעיה
אם הבנתי נכון במכון בדיקה כותבים מלא דברים ליתר ביטחון כי הם לוקחים אחריות
וזה מפחיד אנשים שלא ממש מבינים מה המשמעות של כל דבר
לא לוקחת אחריות ולא בטוחה 100 אחוז שמדובר על אותו סוחר

wail

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
מנסיון מר של כמה רכבים, לא כדאי לוותר על היסטוריית טיפולים של הרכב (אפשר לבקש מהיבואן במייל עם הרישיון רכב, לא לסמוך על זה שאומרים שטיפלו!!! ולא להתפתות כי הרבה לא מטפלים ובהרבה מקרים היו אצל בני דודים וד"ל) .
+ בדיקה של מכון על מנוע, גיר ושלדה תקינים (ולא בגלל האחריות של המכון, אלא משום שבמכון עושים למשל בדיקת קומפרסיה ואילו סתם מוסכניק שתביאו בד"כ רק יעשה סיבוב. כי אין לו סבלנות לבדיקות והוא לא יוכל לזהות בעיות פנימיות או פגמים נסתרים),
שני אלו הם לדעתי המינימום של ההשתדלות .
בלי זה לוקחים סיכון גדול (שבד"כ מפסידים הרבה בסוף). רוצים לחסוך 500 שקל ובסוף מגיעים בקלות ל-10,000 .

נערך לאחרונה ב:

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
א, רכב מבוגר מ 5 שנים אין עניין לעשות בדיקה
ב, בדר"כ אין היסטוריית טיפולים. ואם יש, זה אומר שהרכב היה בבעלות מישהוא ששומר על הרכב
ג, אין חיה כזאת שהוא מוכר 40 רכבים בחודש, רק על השקר הזה הייתי עוזב אותו אא"כ הוא הגזים בלהט הדברים
ד, בכל מקרה תבדוק שהרכב לא היה בבעלות השכרה או בליסינג או מונית או מורה נהיגה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה