תודה לעונים !
כוונתי לא למשקפיים ממבט ראשון אלה למשקפים בני 18 ומעלה
תודה !אני קניתי בסניף רב שפע בירושלים.
הם נותנים הנחה של 50% ועד 1000 ש"ח.
והזכות מתחדשת כל 3 שנים.
ז"א שאם קנית לדוג' משקפיים ב-1000 שח, קבלת הנחה של 500 שח ויש לך אפשרות לקבל עוד 500 שח בתוך 3 שנים הקרובות.
איך הדיוק במספר שם בסניף של 208 ?זו בדיוק הכוונה,
"מכבי ממבט ראשון" זה בעצם "רשת משקפיים של מכבי" - כלומר חנויות שבהסכם עם מכבי,
שם זכאים לקבל משקפיים בחינם לילדים עד גיל 18, ושם גם זכאים מבוטחי מכבי שלי ל 50% הנחה בקניית משקפיים.
תודה !
איך הרופאים שם בסניף ,מומחים? המספר שמודדים הוא מדויק או שהם לא מקפידים לדייק?
וכיצד מבוצעת ההנחה על המקום ,או שצריך איזשהו אישור מהקופה?
ועוד שאלה קטנה ,ההנחה היא רק על העדשות או גם על המסגרת וכו'?
ואווו תודה ענקית על הפירוט.אין על עינית, הם ממש מומחים. הרופא נחמד, כדאי לקבוע תור מראש, כי אם לא, אז צריך לפעמים לחכות לו.
אבל הם מאד דייקנים ומומחים בבדיקות שלהם, גם בלי ההנחה היינו הולכים רק לעינית, כבר מילדות.
ההנחה על המקום, צריך להביא כרטיס מגנטי. ההנחה על הכל, גם מסגרת וגם עדשות.
ואגב, 280 אני יודעת שהם לא ממש מדייקים, אבא שלי קנה אצלם פעם, כי זה היה זול, והוא מתחרט על זה...
תבררי עוד.
כוונתך למכבי שלי?אני קניתי בעינית וקיבלתי החזר דרך מכבי מגן על משקף ועדשות במספר 7+
(במכבי מגן מקבלים פעם בשנתים או שלוש החזר על עדשות במספר גבוה)
ההחזר נעשה במעמד הרכישה
הייתי מאד מרוצה מהמספר שנתנו לי (נורמן אהרונוביץ) ומהביצוע (פעם ראשונה שראיתי חד על הרגע הראשון בלי קשיי הסתגלות) ומהמשקף (יפה, חזק ושורד היטב את פגעי הזמן)
גם למבוגרים?ין לי מכבי שלי
אבל גם דרך מכבי מגן מקבלים החזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: