דרוש מידע קניית מזון מוכן באיזור נתניה

david g

גרינפלד עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קרוב משפחה שלנו מתעדים להתארח בנתניה באיזור קרית צאנז ומעוניינים לדעת על חנויות/מסעדות לקניית מזון מהיר (לא יקר) בנתניה בהכשר טוב (לא רבנות) , הם אינם מעוניינים להתארח במלון גלי צאנז עקב העלות הגבוהה (ארוחת ערב 300 ש"ח לאדם) ומחפשים משהו יותר סולידי.
שמועה גונבה לאוזני כי באיזור בית החולים לניאדו יש מקומות שמוכרים אוכל - למי שיש מידע על מקומות למכירת אוכל מוכן אשמח לקבל מידע.

תודה רבה

נמש =)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
קרוב משפחה שלנו מתעדים להתארח בנתניה באיזור קרית צאנז ומעוניינים לדעת על חנויות/מסעדות לקניית מזון מהיר (לא יקר) בנתניה בהכשר טוב (לא רבנות) , הם אינם מעוניינים להתארח במלון גלי צאנז עקב העלות הגבוהה (ארוחת ערב 300 ש"ח לאדם) ומחפשים משהו יותר סולידי.
שמועה גונבה לאוזני כי באיזור בית החולים לניאדו יש מקומות שמוכרים אוכל - למי שיש מידע על מקומות למכירת אוכל מוכן אשמח לקבל מידע.

תודה רבה
הייתי שם לא מזמן-
ארוחת ערב 170 לאדם ולא 300

david g

גרינפלד עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איפה? בגלי צאנז? האם זה היה בקבוצה?
ואם לא, לפני כמה זמן?

david g

גרינפלד עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לאחר בירור טלפוני שעשיתי עכשיו עם גלי צאנז אמרו לי שאכן המחיר לזוג 300 ש"ח
כמו"כ יש להם יריד אוכל לשבת ביום חמישי.

מי שיש לו מידע על עוד מקומות למכירת מזון מהיר בנתניה (אפי' טשולנט'יות) אשמח שיעדכן

בנצי מיוזיק

משתמש פעיל
יש איזה חנות בקריה של אוכל מוכן לא זכור את השם של הרחוב
זה נמצא רחוב אחד מאחורי השטיאבלך

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה