זה נוחות שמאפשרת גם קניות מרוכזותהאם מקפיא נוסף חוץ מהמקרר זה עניין של נוחות גרידא
זה מאוד נוח...רציתי לשאול את החבריה שמבינים פה
על מקפיא בבית
האם מקפיא נוסף חוץ מהמקרר זה עניין של נוחות גרידא
או שיש בזה גם פן כלכלי בזה(שאולי) אפשר לקנות מרוכז בהנחה דרמטית
בנוסף לחברה הבני ברקים -איפה הכי זול לקנות בשר עעופות ודגים (בהכשרים של בד"ץ ודומיהם)
תודה לעוזרים
מה זה משפחה גדולה לדעתך?תלוי בגודל של המשפחה, משפחה קטנה, נוחות כיף וחיסכון (אם יש גנרטור זה חיסכון קטן)
משפחה גדולה, צורך בסיסי, משפחה גדולה מאוד, צריך שני מקפיאים.
אור שי -זה לא בבני ברק כנראה ,נכון?אור שי. המכירה של מיר שניהם מכירות זולות
ייש להם בכל הארץאור שי -זה לא בבני ברק כנראה ,נכון?
אני צריך בבני ברק
יש לך מספר שלהם?ייש להם בכל הארץ
תלוי הרבה במקום עריכת הקניות.או שיש בזה גם פן כלכלי בזה(שאולי) אפשר לקנות מרוכז בהנחה דרמטית
0722222430יש לך מספר שלהם?
איפה הם בדיוק נמצאים?
תודה על התיוג!
עוף טרי זה לא יותר יקר בהרבה?תודה על התיוג!
אני מתעסק בעיקר עם הכשרות של הרב ברוך נויבירט ובבני ברק יש משווק אחר (מי שמעוניין בפרטים - בשמחה).
לגבי השאלה של חיסכון במקום. אני מצאתי שיש עדיפות בקנייה של עוף טרי, גם מהסיבה של חיסכון במקום.
כיון שאם קונים טרי ניתן לפרק את העוף מייד עם הקנייה ולחלק למנות (לפי מס' הסועדים הצפויים בארוחות של החודש) ואז כשמקפיאים את זה, חוסכים א' - את המקום של המגשים והעור המיותר שבד''כ מגיע עם העוף. ב' - כשמאחסנים את מנות העוף כשהם טריים, הם מסתדרים אחד על השני תוך ניצול מלא של החלל, לעומת קפואים שתופסים מקום לפי הצורה בה הוקפאו.
בצורה כזו, גם כשהייתי זו''ץ ביחידה עם מקפיא פיצפון של מקרר, הכנסתי ארגז עוף שלם ועוד נשאר לי חצי מקפיא ריק.
תלויעוף טרי זה לא יותר יקר בהרבה?
תסביר בבקשהתלוי
דגים ספציפית לא מצאתי מקום זול במיוחד, אם מישהו מכיר אשמח לדעת בבני ברק.
לחברה הבני ברקים -איפה הכי זול לקנות בשר עופות ודגים (בהכשרים של בד"ץ ודומיהם)
שיטה מצויינת ומומלצת!אני מצאתי שיש עדיפות בקנייה של עוף טרי, גם מהסיבה של חיסכון במקום.
כיון שאם קונים טרי ניתן לפרק את העוף מייד עם הקנייה ולחלק למנות (לפי מס' הסועדים הצפויים בארוחות של החודש) ואז כשמקפיאים את זה, חוסכים א' - את המקום של המגשים והעור המיותר שבד''כ מגיע עם העוף. ב' - כשמאחסנים את מנות העוף כשהם טריים, הם מסתדרים אחד על השני תוך ניצול מלא של החלל, לעומת קפואים שתופסים מקום לפי הצורה בה הוקפאו.
בצורה כזו, גם כשהייתי זו''ץ ביחידה עם מקפיא פיצפון של מקרר, הכנסתי ארגז עוף שלם ועוד נשאר לי חצי מקפיא ריק.
כדאי לזכורהאם מקפיא נוסף חוץ מהמקרר זה עניין של נוחות גרידא
או שיש בזה גם פן כלכלי בזה(שאולי) אפשר לקנות מרוכז בהנחה דרמטית
כשאין מקפיא ונאלצים לקנות כמויות קטנות, יש חיסרון מבחינה כלכלית, מכיון שאי אפשר להתארגן מראש, הרבה פעמים פשוט קונים ברגע האחרון הכי קרוב לבית. אז אומנם הקניה יותר קטנה ומדויקת אבל מצד שני עולה הרבה יותר יקר. לפעמים זה מגיע לכמעט פי 2 ממחיר בקניה מרוכזת.שהחזקת מקפיא נוסף יש לו חסרונות מבחינה כלכלית
כי עצם נוכחותו בבית גורמת לנו לקנות ולהכין יותר אוכל
וכתוצאה מכך להשתמש ביותר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: