דרוש מידע קניית בשרים ועופות ודגים בכמות

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
רציתי לשאול את החבריה שמבינים פה
על מקפיא בבית

האם מקפיא נוסף חוץ מהמקרר זה עניין של נוחות גרידא
או שיש בזה גם פן כלכלי בזה(שאולי) אפשר לקנות מרוכז בהנחה דרמטית

בנוסף לחברה הבני ברקים -איפה הכי זול לקנות בשר עעופות ודגים (בהכשרים של בד"ץ ודומיהם)

תודה לעוזרים

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
זה נוחות שמאפשרת גם קניות מרוכזות
אבל בעיקר- להתארגן מראש לחגים ושבתות
לאפות ולהשאיר כמות
להכין מנות אחרונות בלי לחנוק את כל המקפיא
וכו'

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
רציתי לשאול את החבריה שמבינים פה
על מקפיא בבית

בנוסף לחברה הבני ברקים -איפה הכי זול לקנות בשר עעופות ודגים (בהכשרים של בד"ץ ודומיהם)

תודה לעוזרים
זה מאוד נוח...

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
תלוי הרבה במקום עריכת הקניות.
בגלל שאני נאלצת לקנות במקומות כמו נתיב החסד דומיו ולא יש/אושר עד ודומיו
אני ראיתי חסכון אדיר במחיר של בשר/עופות בקניות מרוכזות
וזה גם תלוי בהכשרים שאתהצורך
ובעובדה שבצרכניות הקטנות הרבה פעמיים פשוט אין בשר בהכשר סביר בערב שבת וצריך לכתת רגליים עד שמוצאים.

אבל הגיוני שאם נגישים לצרכניות זולות יותר,הפער יהיה פחות משמעותי.

דגים ספציפית לא מצאתי מקום זול במיוחד, אם מישהו מכיר אשמח לדעת בבני ברק.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
תודה על התיוג!
אני מתעסק בעיקר עם הכשרות של הרב ברוך נויבירט ובבני ברק יש משווק אחר (מי שמעוניין בפרטים - בשמחה).
לגבי השאלה של חיסכון במקום. אני מצאתי שיש עדיפות בקנייה של עוף טרי, גם מהסיבה של חיסכון במקום.
כיון שאם קונים טרי ניתן לפרק את העוף מייד עם הקנייה ולחלק למנות (לפי מס' הסועדים הצפויים בארוחות של החודש) ואז כשמקפיאים את זה, חוסכים א' - את המקום של המגשים והעור המיותר שבד''כ מגיע עם העוף. ב' - כשמאחסנים את מנות העוף כשהם טריים, הם מסתדרים אחד על השני תוך ניצול מלא של החלל, לעומת קפואים שתופסים מקום לפי הצורה בה הוקפאו.
בצורה כזו, גם כשהייתי זו''ץ ביחידה עם מקפיא פיצפון של מקרר, הכנסתי ארגז עוף שלם ועוד נשאר לי חצי מקפיא ריק.

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
תודה על התיוג!
אני מתעסק בעיקר עם הכשרות של הרב ברוך נויבירט ובבני ברק יש משווק אחר (מי שמעוניין בפרטים - בשמחה).
לגבי השאלה של חיסכון במקום. אני מצאתי שיש עדיפות בקנייה של עוף טרי, גם מהסיבה של חיסכון במקום.
כיון שאם קונים טרי ניתן לפרק את העוף מייד עם הקנייה ולחלק למנות (לפי מס' הסועדים הצפויים בארוחות של החודש) ואז כשמקפיאים את זה, חוסכים א' - את המקום של המגשים והעור המיותר שבד''כ מגיע עם העוף. ב' - כשמאחסנים את מנות העוף כשהם טריים, הם מסתדרים אחד על השני תוך ניצול מלא של החלל, לעומת קפואים שתופסים מקום לפי הצורה בה הוקפאו.
בצורה כזו, גם כשהייתי זו''ץ ביחידה עם מקפיא פיצפון של מקרר, הכנסתי ארגז עוף שלם ועוד נשאר לי חצי מקפיא ריק.
עוף טרי זה לא יותר יקר בהרבה?

אבישי ויינגולד

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
דגים ספציפית לא מצאתי מקום זול במיוחד, אם מישהו מכיר אשמח לדעת בבני ברק.
לחברה הבני ברקים -איפה הכי זול לקנות בשר עופות ודגים (בהכשרים של בד"ץ ודומיהם)

בדר''כ יש בשפע ברכת ה'
רח' כהנמן 107 או ברח' השלושה 35 ב''ב
מבצעים מעניינים על דגי מושט:

לפעמים עם עור (לעיתים כ-6 ק''ג ב-100 ש''ח)
לפעמים בלי עור (לעיתים כ-20 ש''ח לק''ג)

השבוע יש שם גם פילה נסיכת הנילוס ב-30 לק''ג.
לגבי דג סלומון אינני יודע.

ניתן לנסות גם במחסן הקפואים כהנמן 74
03-618-3439

בשני המקומות הללו
יש לפעמים גם מחירים טובים
גם על עופות ושאר מוצרי קפואים וחלבונים.
מצו''ב הפרסום של שפע ברכת ה' מהשבוע
אני מצאתי שיש עדיפות בקנייה של עוף טרי, גם מהסיבה של חיסכון במקום.
שיטה מצויינת ומומלצת!
יש עוד יתרון בשיטה הזו שאתה יכול לארוז את העוף חלקים חלקים
באופן שתוכל להשתמש בכל חלק כשלעצמו
ללא צורך בהפשרת כל העוף כדי להשתמש רק בחזה לשניצלים כדוגמא.

כדאי לזכור
שהחזקת מקפיא נוסף יש לו חסרונות מבחינה כלכלית
כי עצם נוכחותו בבית גורמת לנו לקנות ולהכין יותר אוכל
וכתוצאה מכך להשתמש ביותר!

זה נושא קצת רגיש
אבל זה כך אצל רוב המשפ'.

וכמו שציינו רבים כאן
זה נוחות מאוד גבוהה.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• שפע ברכת.pdf
    KB 465.2 · צפיות: 44

רפ

משתמש סופר מקצוען
שהחזקת מקפיא נוסף יש לו חסרונות מבחינה כלכלית
כי עצם נוכחותו בבית גורמת לנו לקנות ולהכין יותר אוכל
וכתוצאה מכך להשתמש ביותר!
כשאין מקפיא ונאלצים לקנות כמויות קטנות, יש חיסרון מבחינה כלכלית, מכיון שאי אפשר להתארגן מראש, הרבה פעמים פשוט קונים ברגע האחרון הכי קרוב לבית. אז אומנם הקניה יותר קטנה ומדויקת אבל מצד שני עולה הרבה יותר יקר. לפעמים זה מגיע לכמעט פי 2 ממחיר בקניה מרוכזת.

מלבד זאת צריך לזכור שהכנה של הרבה מראש אולי גורמת לצריכה גבוהה יותר, אבל הזמן של הכנה של כמות קטנה כל פעם ממש לא חסכוני וגם הוא שווה כסף.

בנוסף יש חיסרון פסיכולוגי, אולי יש אנשים שפחות מפריע להם, שכשיש בבית כמויות מדויקות ההרגשה היא של קימצון.

תכלס את המקפיא שלי קניתי שנה אחת לפני החגים כשהבנתי שאין מצב לאחסן את העופות והדגים (בכמות המדויקת שנצרכת לי לחגים ולשבתות) בתא ההקפאה של המקרר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה