כן מאוד.האם האתר מומלץ?
בד"כ שבוע - שבועיים, גג.תוך כמה זמן בד"כ מגיעים הפריטים?
כל מה שהזמנתי הגיע טוב (נעליים\תיקים\חצאיות\חולצות..)מה מומלץ להזמין?
תאמת - בתמונה יותר יפה.. אבל לא עד כדי כך גרוע..הפריטים מגיעים באופן תואם לתמונה?
בערך - אבל בד"כ - כןהמידות והגדלים תואמים לכתוב?
אפשר קישורים?אני בינתיים מרוצה מרוב הדברים, היו כמה פריטים שהיו קצת גדולים, אבל אולי באשמתי, לא מספיק התעמקתי במידות.
מה שכן, יש הרבה פידבקים למוצרים, צריך לקרא לפני שמזמינים, אצלי רוב הדברים הגיעט מהר שבוע וחצי גג. והמחירים ממש טובים.
בגד אחד שקניתי לא היה תואם בדיוק לתמונה, תוך שבוע הכסף היה אצלי חזרה, ולא בקשו להחזיר את המוצר .
עכשיו יש משלוח חינם ללא הגבלת סכום.
של מה?אפשר קישורים?
פריטים שקנית והיית מרוצהשל מה?
יש משהו מסוים?
* שמלה משובצת - 94 ש"חפריטים שקנית והיית מרוצה
צריך לקחת בחשבון כשמזמינים שם
הדברים לא איכות בכלל
בדים זולים מאד
המחיר שם בהתאם הם לא סתם זולים
איכות – איכות הפריטים בשיין היא לא מדהימה, אבל אין ספק שביחס למחיר מקבלים תמורה הוגנת ופריטי אופנה שיכולים להישאר איתנו עונה שלמה בכיף. שיין אידאלית בעיקר עבור בגדי יומיום, כמו שמלות קיציות, חולצות לעבודה ומכנסיים.
יש לשים לב לאיכות, מהתגובות של אלו שהזמינו כאן בפרוג, יש שם בגדים ממש ששוים את המחיר... ויש ששוים יותר, אז למי שיש קישורים לדברים טובים, מוזמן להעלות כאן.
- איכות – איכות הפריטים בשיין היא לא מדהימה, אבל אין ספק שביחס למחיר מקבלים תמורה הוגנת ופריטי אופנה שיכולים להישאר איתנו עונה שלמה בכיף. שיין אידאלית בעיקר עבור בגדי יומיום, כמו שמלות קיציות, חולצות לעבודה ומכנסיים.
חשוב לי להדגיש! כתבתי למטה, יש מקור, אני לא כתבתי את זה (למעט הוספה קטנה, והורדת תמונות לא ראויות - שחסומות בנטפרי)וואי וואי, איזה השקעה, ממש מסודר, מפורט ומושקע!
כל הכבוד!
סתם ככה, עוד הערה מהצד, יוצא לי להזמין הרבה משיין, הסחורה והאיכות טובים, ובנוסף המשלוח מגיע ממש מהר (שבוע וחצי בערך)
תעלה קישורים...סתם ככה, עוד הערה מהצד, יוצא לי להזמין הרבה משיין, הסחורה והאיכות טובים, ובנוסף המשלוח מגיע ממש מהר (שבוע וחצי בערך)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: